Fotki Waszych pupili.
-
- Kontakt:
Esme. Twoje koty są prześliczne. Widać, że się kochają. Szylkrecia wyrosła, że hej. Pamiętam ją ze zdjęc, kiedy była dużo mniejsza. Pozdrawiamy
-
- Kontakt:
Amiko. Córcia tak, gorzej ze mną. Aparat mnie nie kocha
-
- Kontakt:
I dodam, że Rejtanek jest bardzo podobny (skóra ściągnięta) do matki Kropeczki. Wypatrzyłam go na forum miau i...
- Asik L&L&L
Córcia Pani piękna. A jak córcia to i na pewno mamusia
Niestety, to już jest inna szylkretka. Tamta malutka odeszła w lipcu [*]Kropka 2310 pisze:Esme. Twoje koty są prześliczne. Widać, że się kochają. Szylkrecia wyrosła, że hej. Pamiętam ją ze zdjęc, kiedy była dużo mniejsza. Pozdrawiamy
-
- Kontakt:
Wybacz, nie wiedziałam
Ubiegły rok był pechowy dla Kropek Moja koteczka o takim imieniu też odeszła w listopadzie ubiegłego roku. Pozdrawiam.
- Asik L&L&L
I to mi się podoba Lubie takie fotki.
- Asik L&L&L
Kolorystyka taka jak u mnie Śliczne
Dziekuje
Ogladalam caly ten watek i tu jest tyle przekochanych slicznych kiziolow, ze trudno sie powstrzymac by nie wkleic swoich pieszczochow.
A Enterek to jest naprawde WIELKIM PIESZCZOCHEM. Leyla to dziewczyna bardziej samodzielna choc o polowe mlodsza a Tolek na wszystko patrzy z gory jako najstarszy kotek. Siada w najwyzszym punkcie i obserwuje mlodziez z mina jakby pytal: co te smrodki wyprawiaja...?skad oni sie wzieli...?To sa koty...?Co to za zachowanie...?
We dwoje razniej...Pancio i pieszczoch ogladaja bardzo ciekawy film po 20:00 co zreszta widac
podgląd niedostępny
Ogladalam caly ten watek i tu jest tyle przekochanych slicznych kiziolow, ze trudno sie powstrzymac by nie wkleic swoich pieszczochow.
A Enterek to jest naprawde WIELKIM PIESZCZOCHEM. Leyla to dziewczyna bardziej samodzielna choc o polowe mlodsza a Tolek na wszystko patrzy z gory jako najstarszy kotek. Siada w najwyzszym punkcie i obserwuje mlodziez z mina jakby pytal: co te smrodki wyprawiaja...?skad oni sie wzieli...?To sa koty...?Co to za zachowanie...?
We dwoje razniej...Pancio i pieszczoch ogladaja bardzo ciekawy film po 20:00 co zreszta widac
podgląd niedostępny
- Asik L&L&L
No i jak tu nie kochać kotecków?
-
- Informacje
-