ruja zbyt szybko
-
Cześć jestem właścicielką kociej mieszanki persa i brytyjczyka. Mam problem z małą bo ma dopiero 8 miechów i zachowuje się jakby miała ruje. Nie wiem co robić . Przestudiowałam wszystkie strony na internecie i ma wszystkie objawy. Z góry dziękuje
Udać się do weta i ustalić termin sterylki.
-
- Lokalizacja:Warszawa - Żoliborz Hotel dla Kotów MALUTKI www.malutki.dl.pl
- Kontakt:
można też odczekać (przeczekać) tą pierwszą i mniej więcej w połowie cyklu zrobić kotce sterylizację.
w przypadku permanentnej rui można podać zastrzyk blokujący ruję i najwcześniej po ok 10 dniach można umawiać się z vet'em na zabieg.
zastrzyk - tak czy inaczej - podaje lekarz, więc podczas wizyty można od razu wszystko omówić
w przypadku permanentnej rui można podać zastrzyk blokujący ruję i najwcześniej po ok 10 dniach można umawiać się z vet'em na zabieg.
zastrzyk - tak czy inaczej - podaje lekarz, więc podczas wizyty można od razu wszystko omówić
Wiesz, moja kotka pierwszą ruję miała w wieku 6 miesięcy, a zaraz po niej została wysterylizowana. 8 miesięcy to późno w sumie. Najlepiej - przeczekać jakoś i szybko do weta
-
- Informacje
-