Coś w tym jest, bo moja maleńka czarna Żaba bez najmniejszego problemu rządziła Ewarystem Biedak mógł podejść do miski z łakociami dopiero jak dama zaspokoiła głód
Teraz marzy mi się rudy kotek ale na razie brak pozwolenia na trzeciego czworonożnego domownika
Fotki Waszych pupili.
- Furia i Afera
zoltazaba: o kociakach to oczywiście było do Ciebie
Amika: a kiedy będzie więcej fotek Twoich pupili?
Ja już lepiej nie będę wklejała więcej zdjęć dziewczynek, bo mnie zablokują na tym forum
Mój TŻ lub jak to woli HSB stwierdził, że Furyjka i Aferzystka są najbardziej "obfotografowanymi" kocicami pod słońcem
PS Piszę "kocice", bo moje panny skończyły w sobotę 01.05.2010 calutki rok
Amika: a kiedy będzie więcej fotek Twoich pupili?
Ja już lepiej nie będę wklejała więcej zdjęć dziewczynek, bo mnie zablokują na tym forum
Mój TŻ lub jak to woli HSB stwierdził, że Furyjka i Aferzystka są najbardziej "obfotografowanymi" kocicami pod słońcem
PS Piszę "kocice", bo moje panny skończyły w sobotę 01.05.2010 calutki rok
Najlepsze zyczenia dla obu panieniekFuria i Afera pisze:moje panny skończyły w sobotę 01.05.2010 calutki rok
Moje Kocianki kwietniu skończyły 4 lata (dokładnej daty nie znam)
Miałam szczere chęci dzisiaj coś wstawić, ale pomagałam agusia2396 (na miau)Furia i Afera pisze: Amika: a kiedy będzie więcej fotek Twoich pupili?
Ale obiecuję na dniach pokazać jakieś fotki
Witam wszystkich jestem właścicielką dwóch wspaniałych koteczek Bunia ( 2 latka i 3 dni ) oraz Mania (rok i 8 miesięcy )a to moje słodkie kluseczki
Bunia
Uploaded with ImageShack.us
Mania
Bunia
Mania
- Furia i Afera
Obiecanki cacankiAmika pisze:Najlepsze zyczenia dla obu panieniekFuria i Afera pisze:moje panny skończyły w sobotę 01.05.2010 calutki rok
Moje Kocianki kwietniu skończyły 4 lata (dokładnej daty nie znam)Miałam szczere chęci dzisiaj coś wstawić, ale pomagałam agusia2396 (na miau)Furia i Afera pisze: Amika: a kiedy będzie więcej fotek Twoich pupili?
Ale obiecuję na dniach pokazać jakieś fotki
PS. dziękujemy za życzenia
Barbara851: ależ z tych Twoich "kluseczek" (chyba b raczej laseczek) są modelki super zdjęcia - jakby się same kociczki ustawiły
Widzę, ze Bunia tez majowy koteczek, więc najlepsze życzenia!!!
Śliczności! Ja, z oczywistych względów, mam słabość do czarnuszków
Pokopałam w wątku fotograficznym. Wiem np, ze Fiodor zmieścił się w opakowaniu po whiskey (przepraszam jeśli pomyliłam rodzaj alkoholu, słaba w tym jestem ). Wiem, że dominują puchatki. Wiem, że najwazniejszym i najbardziej obleganym sprzętem w domu jest, oczywiście!, lodówka Ale nadal mam niedosyt i proszę o kolejne, aktualne fotki.
Ja w ogóle uwielbiam zdjęcia oglądać. Gdy wchodzę do nowego domu, to zawsze w pierwszej kolejności krzyczę, że chcę obejrzeć fotki. Mój HSB przestał już reagować i komentować. Uczy się prawidłowych odruchów
Pokopałam w wątku fotograficznym. Wiem np, ze Fiodor zmieścił się w opakowaniu po whiskey (przepraszam jeśli pomyliłam rodzaj alkoholu, słaba w tym jestem ). Wiem, że dominują puchatki. Wiem, że najwazniejszym i najbardziej obleganym sprzętem w domu jest, oczywiście!, lodówka Ale nadal mam niedosyt i proszę o kolejne, aktualne fotki.
Ja w ogóle uwielbiam zdjęcia oglądać. Gdy wchodzę do nowego domu, to zawsze w pierwszej kolejności krzyczę, że chcę obejrzeć fotki. Mój HSB przestał już reagować i komentować. Uczy się prawidłowych odruchów
- Furia i Afera
Ha ha ha każdy "futrzak" w końcu się kiedyś czegoś nauczyzoltazaba pisze:Śliczności! Ja, z oczywistych względów, mam słabość do czarnuszków
...Mój HSB przestał już reagować i komentować. Uczy się prawidłowych odruchów
Mój HSB czy też TŻ mały kroczkami też przekonuje się do wielu rzeczy i podporządkowuje się swoim 3 kotkom (w tym żonie)
To czego ja go nauczyłam, to nic. Żebyście zobaczyli jak dziewczyny go "pozbadły" (to regionalizm z moich rodzinnych stron ). HSB sumiennie przegląda ofertę krakvetu, kupuje odpowiednie jedzonko, żwirek, masę zabawek (trójkąt bermudzki u nas bardzo aktywny i kotki co chwila tracą zabawki nie wiadomo gdzie). A po sterylizacjo to on wziął wolne i pilnuje Maleństw. A cały czas uparcie twierdzi, że nie nadaje się na tatę...
No i gdzie te obiecane fotki Ładnie poproszę
No i gdzie te obiecane fotki Ładnie poproszę
- Furia i Afera
pewnie już widziałaś, ale jak masz chwilkę to zapraszamzoltazaba pisze:\No i gdzie te obiecane fotki Ładnie poproszę
http://img186.imageshack.us/slideshow/w ... g00092.jpg
Później dołączę więcej
Masz rację, widziałam ale mnie nigdy dość Tym bardziej, że teraz siedzę w pracy i czekam aż NFZ raczy odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie rozliczenia miesiąca. A bez tego ani rusz. Więc grzecznie siedzę i buszuję Szefowa przychodzi po południu
Ja już nie mam odwagi dorzucać fotek. Jako nówka powinnam zachować umiar. Ostatnio dziewczyny zostały pod opieką kochanej Ewci i mają z tego czasu zdjęcia "intymne" więc nie będę wrzucać
Ja już nie mam odwagi dorzucać fotek. Jako nówka powinnam zachować umiar. Ostatnio dziewczyny zostały pod opieką kochanej Ewci i mają z tego czasu zdjęcia "intymne" więc nie będę wrzucać
- Furia i Afera
wrzucaj zdjęcia, ale JUŻ!!! Nie jesteś osamotniona w umiłowaniu do oglądania zdjęć
Pozdrawiam
Joanna
Pozdrawiam
Joanna
- Furia i Afera
- Furia i Afera
tak, tak, tak !!!Yoko92 pisze:...to może ja też za niedługo przedstawię mojego kochanego Fendera
-
- Informacje
-