a to moje maluszki jak sie zaponawały
Uploaded with ImageShack.us
Fotki Waszych pupili.
- Furia i Afera
Yoko92 - co tu kryć - jest zaje...sty
- Furia i Afera
Przerabiałam to dokładnie rok temu... Ah ja ja to miło wspominam!Yoko92 pisze:Dziękuję Właśnie jest na etapie "pierwszych walk i zabaw", a te śmieszne nieporadne ruchy są wręcz urocze Jeszcze trochę mu mamusia pomaga, ale za niedługo już na stałe zagości u mnie
Pewnie jak go tylko widzisz to najchętniej zabrałabyś go już do siebie? Ojoj, ja tak miałam od momentu kiedy je zobaczyłam pierwszego dnia gdy się tylko urodziły. Co weekend męczyłam męża żebyśmy pojechali zobaczyć (60 km od Krakowa) jak się mają nasze dziewczynki Pierwsze dwa tygodnie był wyrozumiały potem zaczął protestować
A tak jak mówisz te nieporadne ruchy i kroczki są najcudowniejsze!
PS. Mogę zapytać, czy masz już jakieś kicie w domu, czy ten będzie pierwszy?
Pytam, bo jak mogę coś doradzić to przemyśl wzięcie drugiego, ale to tylko rada.
To znowu ja teraz cały czas koczuję u mojego chłopaka, żeby posiedzieć z Kicią, pod koniec miesiąca będzie już u mnie Miałam kocurka, też czarnego, ale niestety już Go nie ma z nami, swoje 15 lat przeżył Tylko właśnie jeden mały kotek jest z miotu, ponoć jeszcze u ciotki któraś z jej kotek ma mieć młode, więc może, może
- Furia i Afera
Koczuj, koczuj
Z doświadczenia wiem, że dwa kociaki lepiej się chowają ze sobą, nie nudzą się, bawią się razem, sieją mniej zniszczeń itd.
My od razu skoczyliśmy na głęboka wodę i wzięliśmy dwie NIE ŻAŁUJEMY
Koleżanka wzięła jednego i skutek jet taki, ze jakoś jego zachowaniem zachwyceni nie są, a para znajomych po roku spotykania się z naszymi dwoma siostrzyczkami zaadoptowała drugiego kota i są niesamowicie szczęśliwi
Z doświadczenia wiem, że dwa kociaki lepiej się chowają ze sobą, nie nudzą się, bawią się razem, sieją mniej zniszczeń itd.
My od razu skoczyliśmy na głęboka wodę i wzięliśmy dwie NIE ŻAŁUJEMY
Koleżanka wzięła jednego i skutek jet taki, ze jakoś jego zachowaniem zachwyceni nie są, a para znajomych po roku spotykania się z naszymi dwoma siostrzyczkami zaadoptowała drugiego kota i są niesamowicie szczęśliwi
Jak narazie będę musiała troszkę poczekać na tego drugiego malucha Znowu mój chłopak ma dwie kotki. Komicznie to wygląda, kiedy mamie Fendera, jej starsza córa aż się rwie do opieki nad nim Kiedy maluch ma porę karmienia, ta wspina się na oba koty, tak, jakby też chciała coś dostać, chociaż ma już prawie 2 lata Wszystkie trzy nawzajem się myją, tulą do siebie, no po prostu wymarzona kochająca się rodzina!
Śliczny czarnulek taki słodziutki.
Rzeczywiście kotki we dwójkę lepiej się chowają bo bawią sie razem myją się nawzajem i oczywiście śpią razem
Rzeczywiście kotki we dwójkę lepiej się chowają bo bawią sie razem myją się nawzajem i oczywiście śpią razem
Coby nie było, że ja to tylko ... "obiecanki cacanki ..."
Jusia ... Jusilka ... Kluseczka
Jej długaśne wąsiska
I puchate porteczki
Tak szczekamy na gołębie
A tak sypiamy
Dyzio ... Dyziaczek ... Misiaczek
Zielonooki leniuszek
Kochany czyścioszek
Pomiziaj mnie, tak ładnie proszę
Teraz sobie pośpię
Kocianki razem - drapaczkowe
Na dzisiaj chyba wystarczy
Miłego oglądania
Jusia ... Jusilka ... Kluseczka
Jej długaśne wąsiska
I puchate porteczki
Tak szczekamy na gołębie
A tak sypiamy
Dyzio ... Dyziaczek ... Misiaczek
Zielonooki leniuszek
Kochany czyścioszek
Pomiziaj mnie, tak ładnie proszę
Teraz sobie pośpię
Kocianki razem - drapaczkowe
Miłego oglądania
Cudownego masz koteczka pozdrawiam
Jak ja się cieszę, że wątek odżył
Ja nie mogę się napatrzeć na czarnego maluszka. Co mogłabym zrobić, żeby przekonać HSB do kolejnego małego, tym razem rudego lokatora
W weekend będę miała chwilę czasu to może i ja pokażę kolejne fotki mojego tałatajstwa Chyba, że macie ich już dosyć...
Ja nie mogę się napatrzeć na czarnego maluszka. Co mogłabym zrobić, żeby przekonać HSB do kolejnego małego, tym razem rudego lokatora
W weekend będę miała chwilę czasu to może i ja pokażę kolejne fotki mojego tałatajstwa Chyba, że macie ich już dosyć...
- Furia i Afera
No to zwracam honorAmika pisze: Coby nie było, że ja to tylko ... "obiecanki cacanki ..."
.............
Miłego oglądania
Zdjęcia przecudne - futrzaki jeszcze piękniejsze!!! Niesamowitą mają sierściuche i ubarwienie! A po Jusi od razu widać, ze to dama w każdym calu
Wyglądają jak klony
Nowe fotki: http://www.photoblog.pl/aferafuria/archiwum
-
- Informacje
-