KoniecznieEsme pisze: Muszę i ja niebawem coś podrzucic
Fotki Waszych pupili.
- Furia i Afera
O tak, Dyziaczki Ani są super
Czupurki też
Czupurki też
A na koniec mojego weekendu przed komputerem, moja pierwsza i ukochana kocica Żaba. Imię wzięło się stąd, że kicię znalazłam na trawniku. Kotka miała wtedy ok. 6 tygodni. Tylne łapki miała uszkodzone tak, że nie mogła na nich stanąć i rozjeżdżały jej się na boki- przypominała wtedy małą żabkę. Dodatkowo kicia krwawiła, chyba z odbytu. Po odpowiednim wiązaniu łapek, odzyskała sprawność. Ufała mi bezgranicznie. Brakuje mi jej
- Furia i Afera
aż się łezka w oku zakręciła...zoltazaba pisze: ...Ufała mi bezgranicznie. Brakuje mi jej
Miała bardzo mądre oczęta...
Biedna kicia wspołczuje
Dziękuję za ciepłe słowa. Żaba rzeczywiście była niezwykła. Jednak po traumatycznym dzieciństwie nigdy nie pozbyła się strachu przed obcymi. Gdy przychodzili goście, kot znikał. Miała swoje schowki. A gdy usłyszała głos dziecka, nawet przez telefon, natychmiast cała sztywniała, wpadała w panikę. Nawet gdy pojawił się HSB, jedynie go tolerowała. HSB nigdy nie zyskał jej zaufania choć był dla niej bardzo dobry, ciepły. Kicia była bardzo drobna. Kiedyś przypadkiem zamknęliśmy ją między skrzydłami drzwi- mieliśmy wtedy podwójne
Obecne nasze kotki to ulubienice HSB; zresztą z wzajemnością. Kochane są nawet jak łażą za nami i domagają się miziania tu i teraz. A potrafią być upierdliwe To są typowo nakolankowe kotki. Jestem pewna, że jak podrosną będą typowymi kanapowcami
A oto kolejny dowód doceniania dzieła mojego HSB. On je chyba troche lubi, nie uważacie?
Obecne nasze kotki to ulubienice HSB; zresztą z wzajemnością. Kochane są nawet jak łażą za nami i domagają się miziania tu i teraz. A potrafią być upierdliwe To są typowo nakolankowe kotki. Jestem pewna, że jak podrosną będą typowymi kanapowcami
A oto kolejny dowód doceniania dzieła mojego HSB. On je chyba troche lubi, nie uważacie?
Puszcza puszcza hehe:P specjalnie dla forumowiczow:)
- Kasia i Maniuś
-
- Informacje
-