Drapak własnej roboty :)
O rany, dopiero teraz przeczytałam cały ten wątek i jestem w szoku. Może mi uda sie kiedyś namówic mojego HSB na coś takiego. Umiejętności są, tylko z czasem będzie gorzej. No i szczerze mówiąc na razie trochę miejsca brak. Ale jestem pełna podziwu. Póki co, moje kociaki za pare dni beda miały wreszcie balkon. Kończy sie ocieplanie bloku, prawie całe lato z głowy. Siatka juz czeka. Nie mozemy sie doczekac, my i kociaste, szczególnie Misia, ktora w swoim dawnym domu nie byla wypuszczana, no bo Kocia, to stary "wygus", ale on chyba najbardziej cierpiał, ze nie może wyjsc, bo ciagle drapał w drzwi balkonowe.
- Furia i Afera
No cóz, my też zrobiliśmy chyba ten sam błąd. Tylko u nas ostatnie piętro jest z zasady jednoosobowe
Dzisiaj Hans pokonał kolejne piętro drapaka, dorwał mychę, którą uwiązaliśmy wysoko. Jeszcze trochę i nie będzie miejsca, gdzie Dziewczyny mogłyby się schować przed Małym gryzaczem
Dzisiaj Hans pokonał kolejne piętro drapaka, dorwał mychę, którą uwiązaliśmy wysoko. Jeszcze trochę i nie będzie miejsca, gdzie Dziewczyny mogłyby się schować przed Małym gryzaczem
- Furia i Afera
Pierożku, co z Twoją/Waszą budową? Ruszyła ?
- piotrofoto
Witam po raz pierwszy forumowiczów:)
Pochwalę się swoim drapakiem:
Materiały w sumie były przy domu więc nic mnie to nie kosztowało nie licząc dwóch dni pracy i obtartego palca od nawijania sznurka.
Pozdrawiam
Pochwalę się swoim drapakiem:
Materiały w sumie były przy domu więc nic mnie to nie kosztowało nie licząc dwóch dni pracy i obtartego palca od nawijania sznurka.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2010, 12:28 przez piotrofoto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Furia i Afera
No i właśnie to jest najpiękniejsze - te zdarte paluchy
Zatęskniłam za budowanie drapaka, możne powinna namówić HSB i zrobić następny HAHAHA
Zatęskniłam za budowanie drapaka, możne powinna namówić HSB i zrobić następny HAHAHA
- Furia i Afera
Na drapaku widać pierwsze zmagania dziewczyn -jeden ze słupków został poważnie naruszony przez ich śliczne ząbki
Witam, jestem posiadaczem 2 przemiłych kotków niestety mój drapak nie jest dostosowany do mojego 10 miesięcznego Main Coona, który rośnie i rośnie i ledwo się na drapaku mieści:) dlatego planuje zachęcony tym topikiem zbudować nowy drapaczek albo przebudować ten, który już posiadam:)
poniżej zamieszczam link do stronki gdzie możecie zobaczyć moje kotki oraz drapak na , którym obecnie urzędują i proszę życzyć mi powodzenia, jak dokończę projekt wstawię również i jego:)
http://piotrijustyna.weebly.com
poniżej zamieszczam link do stronki gdzie możecie zobaczyć moje kotki oraz drapak na , którym obecnie urzędują i proszę życzyć mi powodzenia, jak dokończę projekt wstawię również i jego:)
http://piotrijustyna.weebly.com
- Furia i Afera
Ciesze się "nas budowniczych" jest więcej
PS. Witamy na forum piękne futrzaste kociaki
PS. Witamy na forum piękne futrzaste kociaki
- Furia i Afera
Widzę, że watek "budowniczy" się rozbudowuje cudownie!!!
Drapak super a kocie jeszcze piękniejsze!!!
Drapak super a kocie jeszcze piękniejsze!!!
witam wykonuje z mezem drapaki na zamowienie koszt to 120zl wys 130 i szer 44cm
[img][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/8296 ... 252797.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
[img][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/8296 ... 252797.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
-
-
- Informacje
-