Witam,
Wiem ze w sprawie zamowien "i sklepu KrakVet.pl prosimy o kontakt telefoniczny, mailowy lub Gadu - Gadu - dziekujemy." jednak brak JAKIEGOKOLWIEK kontaktu - mail, GG, stacjonarny, komorka - zmusza do pisania tutaj.
Firma kurierska o przesylce nic nie wie, kontaktu ze sklepem nie ma zadnego, naleznosc z mojej strony zaplacona - wiec jak na razie pieniadze w bloto.
Szczerze i zupelnie odradzam zakupy w sklepie. Nie warto.
Zamowenia ze sklepu
hmm... A gdzie szukałeś telefonu kontaktowego? Na stronie głównej sklepu jest zakładka i tam są podane nr telefonóe, maile, itd. Co do obsługi sklepu to nie mam zastrzeżeń-nawet, gdy od miesiąca czekam na zamówione produkty. Po prostu nie ma tego na stanie a pracownicy sklepu na bieżąco informują mnie o stanie przesyłki. Nigdy wcześniej nie czekałam na zamówienie dłużej niż 2 dni. A co się dzieje z twoim zamówieniem?
No wlasnie problem w tym ze nie wiem co sie dzieje z zamowionymi rzeczami, telefony mam ze strony sklepu wiec sa aktualne, GG i maila rowniez.
Co do kontaktu to ja nie mam zastrzeżeń, nawet gdy raz przyszedł połamany transporter, to na bieżąco ze mną rozmawiali na gadu o stanie drugiego, który wysłali następnego dnia! Również dzwonili do mnie o kolor transportera, kontakt uważam za bardzo dobry.
I mimo wszystko polecam za pobraniem, przecież to złotówka różnicy.
Problem w tym ze ja z kolei kontaktu nie mam zadnego - telefon non stop zajety, zarowno 1 jak i 2, GG i mail milcza. Z ciekawosci sprawdzilem kilka portali z opiniami o sklepach internetowych i zwlaszcza w czerwcu Krakvet sklep zebral bardzo duzo zlych opinii.
Wlasnie w zwiazku z kontaktem czy niedostarczonymi przesylkami.
Po prostu chce wiedziec co z zamowieniem, a jesli nie bedzi zrealizowane poprosic o zwrot pieniedzy i tyle.
Wlasnie w zwiazku z kontaktem czy niedostarczonymi przesylkami.
Po prostu chce wiedziec co z zamowieniem, a jesli nie bedzi zrealizowane poprosic o zwrot pieniedzy i tyle.
Gdy próbowałam dodzwonić się do sklepu też potrzebowałam sporo cierpliwości; nawet o 8:30 rano. Takie chyba są uroki dużej hurtowni, na maile też nie doczekałam się odpowiedzi. A ile czekasz na przesyłkę? U mnie, gdy nie mieli zamówionych przeze mnie rzeczy, odezwali się sami pod koniec 4 dnia.
8 dni.
Nawet w duzych hurtowniach (i Urzedach ) jest szansa sie dodzwonic. Ja wykonalem juz ponad 30 telefonow lacznie od dzisiejszego rana, plus kilka wczoraj po poludniu. Sa pewne granice.
Nawet w duzych hurtowniach (i Urzedach ) jest szansa sie dodzwonic. Ja wykonalem juz ponad 30 telefonow lacznie od dzisiejszego rana, plus kilka wczoraj po poludniu. Sa pewne granice.
1821843 i 22720355
to są dwa numery gg, na który mi odpisują, wiec czemu niby nie tobie?
to są dwa numery gg, na który mi odpisują, wiec czemu niby nie tobie?
2041653, 1821843 - to sa 2 numery GG ze strony. Mi nie odpisuja.
I wlasnie chcialbym wiedziec dlaczego.
Teraz cytat ze strony sklepu, recenzja jednego z towarow:
"Data Dodania: wtorek, 29 czerwiec 2010
Nasz kot bardzo lubi ten piasek, szkoda tylko że czekamy na dostawę już drugi tydzień a właściciele sklepu nie odpowiadają na nasze reklamacje i nie odbierają telefonów."
Jak widac nie tylko ja mam ten problem.
"Data Dodania: wtorek, 29 czerwiec 2010
Nasz kot bardzo lubi ten piasek, szkoda tylko że czekamy na dostawę już drugi tydzień a właściciele sklepu nie odpowiadają na nasze reklamacje i nie odbierają telefonów."
Jak widac nie tylko ja mam ten problem.
Witam
Ja mam ten sam problem co użytkownik Cajun. Napisalam maila i nic. GG milczy, telefon albo zajęty, albo ktoś odkłada słuchawkę. Nie raz już dzwoniłam do firmy i dodzwaniałam się. Zamówienie złożyłam 18.06. Firma się utopiła czy splajtowała??
Ja mam ten sam problem co użytkownik Cajun. Napisalam maila i nic. GG milczy, telefon albo zajęty, albo ktoś odkłada słuchawkę. Nie raz już dzwoniłam do firmy i dodzwaniałam się. Zamówienie złożyłam 18.06. Firma się utopiła czy splajtowała??
Dodam jeszcze, że od kilku lat zamawiam karmy i nie tylko w Krakvecie i wszystkie transakcje były wzorowe. Jak nie było jakies karmy, miałam telefon z pytanie czym ją zastapić. O wszystkim byłam informowana, dlatego teraz jestem zaskoczona postawa Krakvetu.
A ja chyba mam szczęście .Zamówiłam karmę i żwirek w niedzielę, a dzisiaj ( środa) towar już mam
To 2,5 dnia
Kupuję w krakvecie kolejny raz i jestem zadowolona. Tylko raz było niewielkie opóźnienie, które jest chyba naturalne w sytuacji tak prężnie działającego sklepu .
Pozdrawiam wszystkich czekających. Uzbrojcie się w cierpliwość !
To 2,5 dnia
Kupuję w krakvecie kolejny raz i jestem zadowolona. Tylko raz było niewielkie opóźnienie, które jest chyba naturalne w sytuacji tak prężnie działającego sklepu .
Pozdrawiam wszystkich czekających. Uzbrojcie się w cierpliwość !
Napisz na ten drugi co ja Ci podałem - to jest inny gg "prywatny" do firmy, odpiszą. Ja przez ten numer z nimi rozmawiamCajun pisze:2041653, 1821843 - to sa 2 numery GG ze strony. Mi nie odpisuja.
-
- Informacje
-