Wycieraczka przed kuwetą

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

DamaKier
Kontakt:

22 grudnia 2006, 21:22

Ostatnio eksperymentuję ze żwirkami i mam zamiar wypróbowac niedługo CBE +, żeby zobaczyć jak ten typ żwirku się sprawdza w przypadku moich kotów. Słyszałam jednak, że strasznie się on nosi, więc chyba wypadałoby mieć jaką wycieraczkę przed kuwetą. Kiedyś kładłam ręcznik, ale w przypadku betonitów niewiele on pomagał (koty wynosza z kuwety bardzo mało, ale te kilka granulek które wynosiły zawsze leżały obok kuwety a nie na ręczniku).

Szukałam tej wycieraczki w Krakvecie, ale się nie doszukałam. Dlatego mam prośbę: Jak ktoś zna sklep z tymi wycieraczkami to bardzo bym prosiła o link na PW. A może ktoś wie, czy są takie wycieraczki z długim włosem? Słyszałam kiedyś o takiej, ale nigdzie jej nie mogłam znaleźć.
alice
Kontakt:

02 stycznia 2007, 19:24

Dzis pojawily sie jakies nowe wycieraczki na krakvecie. O taki Ci chodzilo?
DamaKier
Kontakt:

03 stycznia 2007, 00:12

Nie do końca, ale nie znalazłam takich, jakich szukałam. Sama zresztą podsunęłam pomysł z tymi wycieraczkami panu Markowi, bo takich z długim włosem raczej nie znajdę :wink: Ale dobre i takie-mam nadzieję, że są skuteczne
ODPOWIEDZ
  • Informacje