czy kontaktowac sie tylko przez forum ??

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
ewa1003
Kontakt:

28 maja 2007, 08:50

:lol: Witam ! Tak sobie pomyslałam, zresztą nie ja sama, że oprócz Krakvetowego forum ważny jest również kontakt zakoconych w realu. Miałam przyjemność poznać forumową ULLĘ w rzeczywistości :P i ..... jestem naprawde zachwycona. Chociaż spotkanie było wybitnie krótkie to mam nadzieje ze jeszcze możliwe jest ich więcej. Teraz już wiem że nie tylko ja mam kota na punkcie kota i to tak naprawde. Ula bardzo ci dziekuje za to spotkanie. Mam nadzieje ze wiecej formuowiczów zdecyduje się na podobne eksperymenty. :wink:
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

28 maja 2007, 21:10

Ewuniu! :D Dziękuję Ci również za to przemiłe spotkanie, a teraz za te słowa... :lol: :lol:

Rzeczywiście, jak najbardziej zgodzę się z Tobą, że wymiana swoich doświadczeń w realu jest duuużo milsza, sympatyczniejsza, a przede wszystkim bardziej wszechstronna niż na forum :D

I oczywiście pomijam już fakt, że te tematy NIGDY osobom kochającym swoje kotki się nie znudzą, czym niestety czasami możemy troszkę męczyć swoich bliskich, nawet tych najbardziej wyrozumiałych :?

Ewuniu, jeszcze raz Ci dziękuję za to spotkanie i liczę na to, ze uda nam się podtrzymać i rozwinąć tę nasżą kocią znajomość :wink:

Mizianki dla Twojego pięknego Maciusia! :D

I również, tak jak Ewa, radzę tego typu eksperymenty tym formuowiczom, którzy mają taką możliwość, a biorąc pod uwagę Krakusów, będzie ku temu okazja na Wystawie kotów rasowych na początku czerwca :wink:
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

29 maja 2007, 21:05

ja też kilka osób poznałem min. naszą CUDOWNĄ ATĘ mam nadzieję , że p. Beata się nie obrazi i kilka jeszcze osób i miło się tak spotkać , bo gdzieś tam ma się poczucie , że znamy się już długo. Pozdrawiam wszystkich poznanych osobiście.
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

29 maja 2007, 21:27

Jarek pisze:Pozdrawiam wszystkich poznanych osobiście.
Panie doktorze, a ci poznani osobiście również BARDZO, BARDZO serdecznie Pana pozdrawiają i dziękują za zaangażowanie w nasze problemy na tym forum! :D
Awatar użytkownika
Borysek

29 maja 2007, 21:46

Pomysł ze spotkaniami w realu jak najbardziej mi się podoba :lol:
U Was w Krakowie tylu sympatycznych kociarzy :) , że ja bez zastanawiania się założyłbym jakiś "Klub Zakoconych Pozytywnie" ;) :lol: i conajmniej raz w miesiącu (w celu ustanowienia nowej, świeckiej tradycji ;) ) spotykał przy herbatce, czy winie ;) w jakiejś przytulnej kawiarence ;) (buuuu szkoda, że z Gdańska do Krakowa to jednak spory kawałek...) :wink:
Awatar użytkownika
Amika

29 maja 2007, 22:01

Szkoda, że tak mało osób podaje w profilu skąd jest. :( :(
To bardzo ułatwiłoby nawiązywanie osobistych kontaktów.
ATA

29 maja 2007, 22:15

Jarek pisze:ja też kilka osób poznałem min. naszą CUDOWNĄ ATĘ mam nadzieję , że p. Beata się nie obrazi i kilka jeszcze osób i miło się tak spotkać , bo gdzieś tam ma się poczucie , że znamy się już długo. Pozdrawiam wszystkich poznanych osobiście.
Dzięki za ciepłe słowa Dobry Człowieku :lol: :lol: :lol: Ja też serdecznie pozdrawiam ulubionego lekarza mojego kota :D . A byłoby jeszcze przyjemniej się spotkać gdyby okoliczności były inne - ja zazwyczaj przyjeżdżam do lecznicy podłamana, zdenerwowana, wiadomo - jak moje futro choruje jestem sztywna z przerażenia. A że ostatnio stale choruje.... Cóż, takie jest życie :roll: . Mam cichą nadzieję, że będąc w czerwcu na Wystawie Kotów poznam sporo osób z naszego Forum, bo nie wyobrażam sobie takiej imprezy bez nas. Ja w każdym razie będę na pewno :D
PS. Kontakty mailowe i na PW z innymi Forumowiczami też mogą być baaardzo przyjemne. Pozdrawiam Wszystkich :D
Awatar użytkownika
ewa1003
Kontakt:

30 maja 2007, 07:24

:lol: Ja napewno też będę na wystawie, w zeszłym roku też byłam i chociaż po takiej imprezie mam kaca że nie mogę miec tych wszystkich kotów w domu to jakby takie wystawy były raz w tygodniu to i tak bym tam była. :lol: Może więc jakis znak rozpoznawczy ustalmy, żeby wiadomo było kto jest kto, jakąś kokardke zieloną albo co innego :?:
P.S. Też serdecznie pozdrawiam Dr. Jarka chociaż moje futro częściej odwiedza Dr Komendę jakoś tak sie stwór przyzwyczaił, że wiem napewno że nic mu nie zrobi ( Jednak wyleczona dzióra w rogówce to zasługa dr Jarka - DZIĘKI )
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

30 maja 2007, 21:10

ewa1003 pisze:Może więc jakis znak rozpoznawczy ustalmy, żeby wiadomo było kto jest kto, jakąś kokardke zieloną albo co innego :?
Uważam, ze to świetny pomysł, by się jakoś oznakować :D
A co inni o tym myślą, którzy też wybierają się na tę Wystawę? :D Może ustalimy jakies wspólne stanowisko w tej kwestii? :D :D :D

PS - Ja z pewnością będę na wystawie w niedzielę :wink: :D
ATA

30 maja 2007, 21:17

Ja bym wolała breloczek z futrzaczkiem (najlepiej kotem) przy plecaku albo torebce. W każdym zabawkowym sklepie jest ich mnóstwo. Kokardka też może być - ustalcie dziewczyny co i jak a ja się podporządkuję :D
Awatar użytkownika
Amika

30 maja 2007, 21:19

Ulla pisze: Uważam, ze to świetny pomysł, by się jakoś oznakować :D
:(
Co prawda mnie tam nie będzie :( :( , ale tak sobie myślę, że fotka emblematu, którego używacie na forum (przypięta niczym order), byłaby najlepszym znakiem rozpoznawczym :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

30 maja 2007, 21:46

Uważam, że wszystkie pomysły i ATY i Amiki i Ewy są świetne! :D

Ale chyba najbardziej się przychylałabym się do fotki emblematu z forum - bo w ten sposób nie będzie pomyłki w identyfikacji osoby :D
BRAWO Amiko!! :lol: :lol:

PS - Oczywiście ja też podporządkuję się większości :D
Awatar użytkownika
kiweron

30 maja 2007, 22:43

a myślałam że tylko ja mam hopla na punkcie swojej kici :)
Awatar użytkownika
ewa1003
Kontakt:

31 maja 2007, 07:44

:lol: To zabeiramy zdjątka kiziów. Ja se zrobie koszulke z Maćkiem. Może mnie nie zamkną :wink: :wink: :wink: Albo najlepiej dwie bo jedną jak bedzie chłodniej a druga jak bedzie cieplej. Ja też będe w niedziele.

P.S. Ullu jak sie mi uda to tez ci taka naprasowanke zrobie tylko któres zdjątko perełki podkradne z pupili
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

01 czerwca 2007, 19:11

ewa1003 pisze:Ullu jak sie mi uda to tez ci taka naprasowanke zrobie tylko któres zdjątko perełki podkradne z pupili
:lol: :lol: Dzięki wielkie Ewuś! - a jak się nie uda, to i tak jakoś sobie poradzimy :D Na pupilach chyba można zamówić koszulkę ze zdjęciem... Muszę to zbadać... :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje