W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć, ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
Jak Bóg stworzył kota - przeczytajcie koniecznie:)
Świetne!! :D:D:D:D:D
To może kolrjny koci żarcik:
Pies o swoim Panu: jaki ten człowiek jest wspaniały! Jeść mi daje, bawi się ze mną, wychodzi ze mną na spacer - on jest Bogiem!
Kot o swoim Panu (służącym?): Hm... Ten człowiek daje mi jeść, kupuje mi zabawki i bawi się ze mną, sprząta moją kuwetę - jestem Bogiem!
Pies o swoim Panu: jaki ten człowiek jest wspaniały! Jeść mi daje, bawi się ze mną, wychodzi ze mną na spacer - on jest Bogiem!
Kot o swoim Panu (służącym?): Hm... Ten człowiek daje mi jeść, kupuje mi zabawki i bawi się ze mną, sprząta moją kuwetę - jestem Bogiem!
I to chyba cała prawda o naszych kociastych.
Pozdrawiam wszystkich Służących i futrzastych bogów
Pozdrawiam wszystkich Służących i futrzastych bogów
-
- Kontakt:
Suuuper. To cała prawda o naszych małych futerkach.
Zrobiłam prezentację slajdów według tej teorii pod tytułem
"Jak Pan Bóg stworzył kota". Zapraszam do jej obejrzenia
http://adonai.pl/humor/prezentacje/?id=9
"Jak Pan Bóg stworzył kota". Zapraszam do jej obejrzenia
[quote="ligia75"]W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć, ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.[/list][/b]
Nie wiem, gdzie mam pisac, boje sie, ze nie tu. Jest to cudo, chcialabym to przeslac kolazance, tez kociarze, ale nie wiem jak. Jestm nowa na tym forum. Gattara
W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć, ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.[/list][/b]
Nie wiem, gdzie mam pisac, boje sie, ze nie tu. Jest to cudo, chcialabym to przeslac kolazance, tez kociarze, ale nie wiem jak. Jestm nowa na tym forum. Gattara
Bardzo fajna historyjka
"Jak Pan Bóg stworzył kota" - polecam !
"Jak Pan Bóg stworzył kota" - polecam !
-
- Informacje
-