Gekon lamparci

Porady dotyczące żywienia i pielęgnacji pozostałych zwierzaków (m.in. papugi, chomiki, świnki morskie, kanarki itp...)

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Maciek macccc

30 września 2011, 17:35

Chciałbym uzyskać informacje nt. hodowli gekona lamparciego, w tym rozmnazania i chorób. Na razie kupiłem terrarium i zastanawiam się czy kupić 3 jkę czy 1 osobnika ( wiem,że to są zwierzęta stadne)

Dodatkowo, jeśli mogę prosić o odpowiedź gdzie zakupic inkubator?
SleepingSun

30 września 2011, 23:05

a nie ma jakiś specjalistycznych for?
alakot4

24 sierpnia 2012, 13:17

Mój chłopak uparł się, żeby kupić gekona. Wydaje mi się że to kiepski pomysł. Dużo jest pracy przy tym zwierzęciu?
anniunia

23 listopada 2012, 20:24

ja mam agamę brodatą w sumie od kilku dni ale na jej kupno decydowałam sie baaardzo długo .. może najpierw poczytajcie o gekonach , pojedźcie do jakiegoś hodowcy i porozmawiajcie z nim o obowiązkach itp. w sklepie zoologicznym często sprzedawcy mówią to co klient chce usłyszeć żeby kupić zwierze .. nie raz próbowano mi wcisnąć chore rybki do akwarium w takich sklepach ..

Jeśli chłopak chce ogólnie jakiegoś gada to polecam agamy .. są szalenie przyjacielskie :)
ODPOWIEDZ
  • Informacje