Jakie zweierzątko dla dziecka?
-
To chyba jakiś żart. Polecam interaktywnego pluszaka CO NAJWYŻEJ!!!!!
-
Czy ja wiem. Właśnie fajnie jak dzieciak dorasta ze zwierzakiem. Primo uczy się w pewien sposób powoli odpowiedzialności. Secundo ma swojego przyjaciela. Taki najlepszy, tylko zwierzak musi być potulny i cierpliwy. A z biegiem czasu zostaną najlepszymi przyjaciółmi. Ja polecałbym jakiegoś fajnego futrzatego pieska.
-
Polecam tego słodziaczka!
Polecam też gdy dziecko bawi się z pieseczkiem natrzeć je aromatyczną kiełbaską lub zamrożoną krwią, moje wyrosło na zdrowe i pełne szacunku do zwierząt i starszych.
Polecam też gdy dziecko bawi się z pieseczkiem natrzeć je aromatyczną kiełbaską lub zamrożoną krwią, moje wyrosło na zdrowe i pełne szacunku do zwierząt i starszych.
-
jezęli to nie dziecko będzie jego pełnym opiekunem to psa:D
-
Ja bym jeszcze trochę poczekała z kupnem zwierzątka.
Dziecko, na pewno nie powinno dostać szczeniaka czy małego kota. Jak byłam dzieckiem dostaliśmy w prezencie od znajomych co mieli hodowle psów rasowych młodą suczkę spaniela. Okazał się to pies głupi (np. mieliśmy dom z podwórkiem, cały dzień spędzała na dworze ale dopiero jak wchodziła do domu to pierwsze co robiła to srała na dywan, chociaż mogła się załatwić na dworze albo na spacerze, niszczyła wszystko co było w domu, mimo tresury niczego nie dało jej się nauczyć, zachowywała się jaka jakaś opętana), nikt z nią sobie nie radził. Oddaliśmy ją. Potem wzięliśmy dwuletniego psa ze schroniska i to on okazał się dla nas najlepszy, spokojny, kochany i wierny.
-
- Informacje
-