Witam serdecznie wszystkich.
Mam pytanie czy ktoś z Was miał doświadczenie z kaczkami. Znalazłam pisklę piżmówki amerykańskiej. Kaczorek wychował się z psem i 3 kotami ale teraz gdy już dorósł zbiera mu się na amory po kaczemu i atakuje i psa i koty. Gdzieś wyczytałam, że to mogą być niedobory pierwiastków. Bo je się, że do tej pory cierpliwy pies nie wytrzyma tych dosyć bolesnych ataków. Dodam ze kaczor chodzi wolno po podwórku w dzień a na noc wraca do domu i śpi z kotami w kuchni.
Pozdrawiam, Anka
Agresywny kaczorek.
-
No i widzisz jaka jest ta kacza wdzięczność? Zwierzaki przyjęły go do swego grona, a jak malec podrósł to pokazuje kto tu rządzi. Ja mam kaczora domowego.Tez na początku podszczypywał moja suczkę-jamniczkę.Teraz suka go omija, a on nie zwraca na nią uwagi.Dla towarzystwa dokupiliśmy mu kaczuszkę.Ciekawe, czy taki dziczek nie odfrunie któregoś dnia?
-
Przepraszam że nie odpowiedziałam, padl mi komp i potracilam wszystkie hasla i loginy. Ale nie w tym rzecz. Kaczorek nie odlecial, mieszka z nami, troszkę się opanował, bardzo się oswoił. Najlepszy kumpel suczki . pilnuje domu lepiej niż pies
-
- Informacje
-