Papuga falista
Witam mam siedmioletnią papużkę falistą.Od trzech tygodni papużka coraz bardziej piszczy .Najpierw piszczał tylko w nocy ,teraz to już i w dzień .Byłam z nim u weterynarza ,przebadał go bardzo dokładnie i stwierdził że jest zdrowy. :Pomóżcie dlaczego on tak ciągle piszczy ?
-
Cześć!Iwona72 pisze: ↑27 lutego 2018, 21:01Witam mam siedmioletnią papużkę falistą.Od trzech tygodni papużka coraz bardziej piszczy .Najpierw piszczał tylko w nocy ,teraz to już i w dzień .Byłam z nim u weterynarza ,przebadał go bardzo dokładnie i stwierdził że jest zdrowy. :Pomóżcie dlaczego on tak ciągle piszczy ?
Takie zachowanie może oznaczać, że papużka chce zwrócić Twoją uwagę. Jeśli szukasz odpowiedzi, to na naszym blogu znajduje się poradnik Opieka nad papużką fakty i mity. Dowiesz się z niego, jak prawidłowo opiekować się papugą. Jak zaspokajać jej potrzeby i jak dbać o odpowiednie samopoczucie. Wszystkie informacje będą przydatne, także zapraszamy do lektury!
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/artykuly/opieka-nad-papuzka-fakty-i-mity/
-
- Informacje
-