No masz,nie doczytałam,mój błąd.
Ale całe szczęście,że to tylko świaTczy o mojej inteligencji,a nie świaDczy.Popracuj nad ortografią.
16 h powiadasz?No,kawał ziemi
Porażające,że Ci nie uciekł
I nie takim tonem do mnie proszę,bo ja zwracam Ci tylko uwage.
Panele a królik
Nie rozumiesz ironii ani nie rozumiesz przenośni.
Ja rozumiem natomiast,że to w pierwszym poście napisałaś prawdę.Mylisz się w zeznaniach,ale zrzucam to na wiek,bo widać,że jesteś młodziutka.
Poza tym...jeszcze jedna mała wątpliwość...te 16 ha to panele,tia?
Ja rozumiem natomiast,że to w pierwszym poście napisałaś prawdę.Mylisz się w zeznaniach,ale zrzucam to na wiek,bo widać,że jesteś młodziutka.
Poza tym...jeszcze jedna mała wątpliwość...te 16 ha to panele,tia?
znów twoja inteligencja 16 ha panele
he he
a z ortografią niech będzie że światczy o twojej inteligencji (jeżeli ją wogule posiadasz obojniaku , ale i tak wątpie w to że ją w najmniejszym procencie masz)
łącznie mam 21 ha ale po tych co fibi biega oczywiście w ogrodzeniu jest 16 ha
a ty ile masz lat co?
napewno jesteś zagorzałą panną po 40-tce he he
kto by z taką wytrzymał
he he
a z ortografią niech będzie że światczy o twojej inteligencji (jeżeli ją wogule posiadasz obojniaku , ale i tak wątpie w to że ją w najmniejszym procencie masz)
łącznie mam 21 ha ale po tych co fibi biega oczywiście w ogrodzeniu jest 16 ha
a ty ile masz lat co?
napewno jesteś zagorzałą panną po 40-tce he he
kto by z taką wytrzymał
Koleżanko(tak,to też ironia)nie obrażaj mnie,to forum o zwierzętach i wymienia się tu opinie.Mam 18 lat,pasuje?
Z 16 ha paneli to był też żart...Khm.Bo nie wiem czy sama zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz,ale...
1)W pierwszym poście napisałaś,że królik mało chodzi,a jeśli już to po panelach.
2)W drugim natomiast napisałaś,że królik ma do dyspozycji 16 ha.
Gdzie logika?
I nie bądź taka pystkata,bo nie masz za sobą żadnego zaplecza.
Z 16 ha paneli to był też żart...Khm.Bo nie wiem czy sama zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz,ale...
1)W pierwszym poście napisałaś,że królik mało chodzi,a jeśli już to po panelach.
2)W drugim natomiast napisałaś,że królik ma do dyspozycji 16 ha.
Gdzie logika?
I nie bądź taka pystkata,bo nie masz za sobą żadnego zaplecza.
zagorzała 18 latka
wspułczuje twojemu zwierzaczkowi (że ma taką właścicielke lecz to nie moja wina że musi się na kimśwyrzyć ale to nie miejcse na takie fochy 18-latki) ale chcę Ci przypmnieć że to ty zaczełaś i wcale nie chciałam cię obrazić tylko stwierdzam fakty przed prawdą nie uciekniesz
DOCZYTUJ !!
napisałam że Fibi mało chodzi, bo ona biega
nie pisałam że ona mało chodzi a jeżeli już to po panelach
Nens analfabetyzm jest do wyleczenia
wspułczuje twojemu zwierzaczkowi (że ma taką właścicielke lecz to nie moja wina że musi się na kimśwyrzyć ale to nie miejcse na takie fochy 18-latki) ale chcę Ci przypmnieć że to ty zaczełaś i wcale nie chciałam cię obrazić tylko stwierdzam fakty przed prawdą nie uciekniesz
DOCZYTUJ !!
napisałam że Fibi mało chodzi, bo ona biega
nie pisałam że ona mało chodzi a jeżeli już to po panelach
Nens analfabetyzm jest do wyleczenia
-
- Kontakt:
Inko nie możesz mówić że jak któś ma 18 lat nie może mieć zwierzkaów bo to wyszło z twojego postu a forum jest po to żeby pomagać różnymi opiniami na temat danej rzeczym a nie po to żeby się klocic
Inka ostrzegam nie tolerujemy braku kultury. Zmień ton wypowiedzi i nie obrażaj innych.
-
- Informacje
-