świnka w wc0 czy spuszcza wodę?
Witam ja z takim pytankiem, czy wasze świnki przyzwyczaiły się do kuwety:?: Zastanawiam się właśnie nad zakupem takiej kuwety narożnej dla świnki tylko nie wiem czy jest to praktyczne dla tych zwierzaków:roll: Czy nie jest to po prostu kolejny bubel wypuszczony na rynek dla zarabiania hajsu$$
-
- Kontakt:
Kuwet jest niepotrzebna dla świnek.
Jak chcesz to weź żwirek z siuśkami i włóż do kuwety
Jak chcesz to weź żwirek z siuśkami i włóż do kuwety
hehe ja wstawilam mojemu swinkowi kuwete i dziala knurek chodzi siuskas i kupciac do kuwety:D
Minęło ok. 4 miesięcy od kiedy moje świniaki dostały kuwety (trzymam je osobno), na początku w nich spały, teraz Tosia już wie do czego kuweta służy, a Zuzi dołożyłam malutką kuwetkę dla chomika, wstawiłam ją w róg, który zawsze był "mokry" i też ją zaakceptowała i używa zgodnie z przeznaczeniem. Do kuwet wsypuję pigwę drzewną, która idealnie niweluje nieprzyjemny zapach, a reszta klatki pokryta jest trocinami, to naprawdę bardzo wygodne. Polecam, czasami trzeba uzbroić się w cierpliwość, żeby zobaczyć oczekiwane rezultaty.
-
- Informacje
-