Moja fretka urodziła się 5 czerwca tego roku Niedawno skończyła 8 tygodni Niestety jak na 8-tygodnową fretkę, nie biega jeszcze, nie podskakuje, z trudem prostuje tylnie łapki Pozostałe fretki z jej miotu, również maja problemy z chodzeniem, z tym ze u mojej jest to najmniej widoczne - praktycznie zachowuje sie jak małe dziecko które próbuje stanąc na własnych nóżkach lecz niezgrabie mu to wychodzi, zatacza sie, upada, saiada, czołga...
Z doswiadczenia swojego i innych właścicieli fretek wiem że zdrowa, 8 tygodniowa fretka, powinna juz biegać i rozrabiać co niemiara Moja fretka bawi sie, truchta, wyglada to jakby podchodziła do celu na ugiętych łapkach - jak piesek który sie skrda czy pantera szykujaca się do skoku
Czy jest na to jakaś rada?? jak pomóc zwierzęciu? Inni hodowcy fretek mówili o utracie przewodnictwa nerwowego oraz o braku rozwoju koścca w stosunku do organów wewnętrznych Na ile jest to powazny problem??
Tchórzofretka
szczerze powiedziawszy powinien ją jak najszybciej obejrzeć lekarz. Wygląda to na jakąś poważną wade rozwojową.
-
- Informacje
-