czy filtr będzie przeszkadzał chomikowi?

Porady dotyczące żywienia i pielęgnacji pozostałych zwierzaków (m.in. papugi, chomiki, świnki morskie, kanarki itp...)

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Filtr w akwa&chomik

25 stycznia 2007, 23:15

W marcu planuję kupić chomika dżungarskiego, ale mam pewne wątpliwości... W pokoju w którym będzie stała klatka, jest akwarium z filtrem, który po prostu - słychać, woda bulgocze, urządzenie minimalnie brzęczy. Czy to będzie przeszkadzało chomikowi? PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZĄ ODPOWIEDŹ :)
.:@$!@:.

26 stycznia 2007, 11:41

Nie powinien mu przeszkadzać..przynajmniej nie słyszałam o tym,żeby miał mi przeszkadzać,ale wątpię :?: Ja mam króliczka miniaturowego Angorkę również mam akwa i nic się nie dzieje,ale o chomiku nic nie słyszałam :/ !Dziś(lub jutro)wybieram się do weta,więc przy okazji napiszę ;) !!
@$!@

-----------------------
Problemy z aktywacją konta :/ może ktoś mi jakoś pomoże :?:
Ania ;)

26 stycznia 2007, 12:13

Dziex za odpowiedź ;) Jeśli dowiesz się czegoś od weterynarza to będę Ci baaaardzo wdzięczna jeśli coś jeszcze napiszesz :lol:
Pozdowionka :wink:
Awatar użytkownika
magia
Kontakt:

31 stycznia 2007, 11:52

u nas filtr w akwarium chodzi ciszej niż np. komputer i moim zwierzakom nigdy to nie przeszkadzało :)
ada@(ALDONA)

31 stycznia 2007, 13:52

NIC A NIC NIE BEDZIE PRZESZKADZAŁ!!!!!!!!!!
DamaKier
Kontakt:

01 lutego 2007, 16:04

Szczerze mówiąc to nie znam się za bardzo na chomiczkach, ale z pewności mogę Ci powiedzieć, że chomik będzie miał do czynienia z jeszcze głośniejszymi odgłosami wynikającymi choćby z życia domowego,także nie ma się czego obawiać.
Awatar użytkownika
Motusa
Kontakt:

08 lutego 2007, 18:37

Od niedawna mam dżungarka, którego klatka stoi na szafce, na której równiez znajduje się mini wieża i telewizor. Swoją droga trochę obawiam się o promieniowanie i te sprawy, ale dźwięki? Chyba planujesz od czasu do czasu sprzątać?
ODPOWIEDZ
  • Informacje