Chcę kupić dla swojego pupilka kulę do biegania np.TRIXIE. Wiem, że może ona służyć gryzoniowi jako " karuzela" gdy jest umieszczona na podstawce.
Po zdjęciu z podstawki zwierze może się w niej"toczyć". Mam chomika dżungarskiego, więc moje pytania brzmią:
Ponieważ ta rasa chomików jest mała ,czy nie powinnam kupić kuli dla myszek?
Czy kula do biegania dla myszek posiada takie same funkcje?
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuje
Kula do biegania dla chomika
Nie znam się na chomikach,ale kilka miesięcy temu kupiłam chomikowi mojej siostrzenicy tą kulę.
Trixie Kula do biegania dla myszki 6076 (15,49 zł)Nie wiem jaki to chomik,ale jest mały (takie dwie myszki ).Jest dla niego odpowiednia jeśli chodzi o wielkość i używa jej aż miło
Trixie Kula do biegania dla myszki 6076 (15,49 zł)Nie wiem jaki to chomik,ale jest mały (takie dwie myszki ).Jest dla niego odpowiednia jeśli chodzi o wielkość i używa jej aż miło
ja też mam chomika dżungarskiego i karuzele i kule mam dla chomika i sobie super radzi, a poza tym to mój 4 chomik i ani jeden nie był podobny do drugiego ( rozmiarami). Teraz mam największego.
- Modraszka5050
Mój chomik miał kiedyś takie koło, i zabiegał się w nim, aż zdechłsyla2105 pisze:Chcę kupić dla swojego pupilka kulę do biegania np.TRIXIE. Wiem, że może ona służyć gryzoniowi jako " karuzela" gdy jest umieszczona na podstawce.
Po zdjęciu z podstawki zwierze może się w niej"toczyć". Mam chomika dżungarskiego, więc moje pytania brzmią:
Ponieważ ta rasa chomików jest mała ,czy nie powinnam kupić kuli dla myszek?
Czy kula do biegania dla myszek posiada takie same funkcje?
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuje
A z tego co widziałam w sklepach, to dla myszek i chomików( małych i większych), są takie same kule do biegania, więc chyba możesz mu ją kupić. Chyba- bo nie jestem pewna...
-
- Informacje
-