Witam,
jestem właścicielem dwóch kotów - Fightera - dachowca, który przyjechał do mnie schorowany 7 lat temu w wakacje i 11 miesięcznego Syberyjczyka o imieniu Mruczysław. Mimo, że nie udzielam się aktywnie na Państwa forum to chciałbym poprosić o zmianę ustawień. Jako osoba, która kocha zwierzęta, chciałbym mieć możliwość głosowania, a jest to niemożliwe ze względu na brak postów. Nie rozumiem, po co jest wymagany przynajmniej 1 post, nie chciałbym bez sensu spamować na forum. Wiem, że dobrych ludzi jest więcej, a taki system jest dosyć uciążliwy, dla zainteresowanych.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników zwierząt i chcę ze swojej strony wyrazić szczere uznanie dla dobrych ludzi, którzy robią wszystko, aby pomóc potrzebującym nas, niekiedy chorym i opuszczonym pupilom. Życzę powodzenia w dalszym działaniu i pozdrawiam,
Szyszak
Głosowanie
Moderatorzy:Robert A., Jarek, Marek
-
Ja również dołączam się do sugestii Szyszaka... Wymaganie postu pisanego "na siłę" jest trochę bez sensu;)
-
Również popieram, myślę, że takich ludzi jest dużo, którzy sobie czytają ale się nie udzielają
-
Też właśnie szukałam mniejsca gdzie by zostawić ten komentarz potrzebny aby zagłosować. Ktoś miał genialny pomysł
-
- Informacje
-