Karma Koebers prośba o opinie
Moze bedzie dla mnie dobrym zamiennikiem acany pacifica.
Z tym ze ktora edycja bedzie odpowiednia dla labradora 8-mio miesięcznego z dosc wrazliwym przewodem pokarmowym?
Z tym ze ktora edycja bedzie odpowiednia dla labradora 8-mio miesięcznego z dosc wrazliwym przewodem pokarmowym?
Z przymusu kupiłem 23M Kobersa-idealna na lużne qupki i tak jest(nie tylko reklama)Pies zajada sie ze smakiem,tym bardziej,że jest to karma płatkowa zalewana.Łatwa do przygotowania gdyż po zalaniu odczekujesz tylko 2 minuty i ok.
Polecam psom z problemami trawiennymi(lużne qupy) u mnie sie sprawdza.
Żałuje tylko tych ciągłych podwyżek,cen karm
Polecam psom z problemami trawiennymi(lużne qupy) u mnie sie sprawdza.
Żałuje tylko tych ciągłych podwyżek,cen karm
-
- Kontakt:
A to ci...
Napisałem sążnistą odpowiedź na większość Waszych pytań i... została wymoderowana. Właściciel serwisu nie życzy sobie, aby na pytania odnośnie karm Koebers odpowiadał dystrybutor marki Koebers. Lepiej więc jeśli pozostaniecie w niewiedzy
Spróbuję odpowiedzieć krótko - każda karma Koebers to conajmniej 50% mięsa w suchej (gotowej) karmie.
Podnosimy ceny, kiedy już naprawdę musimy. Odbywa się to może szybciej niż gdzie indziej, bo karmę musimy kupować na bieżąco - nie możemy jej magazynować (takie są "uboczne" skutki braku konserwantów)
To tyle - zobaczę, czy ten post powisi, czy też zniknie
Napisałem sążnistą odpowiedź na większość Waszych pytań i... została wymoderowana. Właściciel serwisu nie życzy sobie, aby na pytania odnośnie karm Koebers odpowiadał dystrybutor marki Koebers. Lepiej więc jeśli pozostaniecie w niewiedzy
Spróbuję odpowiedzieć krótko - każda karma Koebers to conajmniej 50% mięsa w suchej (gotowej) karmie.
Podnosimy ceny, kiedy już naprawdę musimy. Odbywa się to może szybciej niż gdzie indziej, bo karmę musimy kupować na bieżąco - nie możemy jej magazynować (takie są "uboczne" skutki braku konserwantów)
To tyle - zobaczę, czy ten post powisi, czy też zniknie
-
- Kontakt:
Karmy Koebers są w 100% naturalne. Może to powodować pewne rozluźnienie "reżimu technologicznego" w organizmie przyzwyczajonym do trawienia konserwantów. Może się więc zdarzyć reakcja podobna do opisanej przez Ciebie. Zapewne jednak zwróciłaś uwagę, że to co masz do posprzątania ma inną strukturę, niż dotychczas obserwowałaś - prawda?
Nie zniechęcaj się zbyt szybko - te pozytywne opinie, z którymi się zetknęłaś zapewne wynikają z dłuższego doświadczenia.
Pozdrawiam
Nie zniechęcaj się zbyt szybko - te pozytywne opinie, z którymi się zetknęłaś zapewne wynikają z dłuższego doświadczenia.
Pozdrawiam
ZDROWAKARMA_PL UWAŻAM ŻE NIE POWINIENEŚ LUB NIE POWINNAŚ SIE WYPOWIADAĆ W TEJ MATERII WCALE !!!! JEŻELI KTOŚ BĘDZIE ZAINTERESOWANY TWOJA OPINIĄ TO POPROSTU DO WAS NAPISZE A FORUM NIE JEST ODPOWIEDNIM MIEJSCEM DLA CIEBIE !!!! I ZROZUM TO W KOŃCU I POPROSTU WIECEJ SIE TU NIE WYPOWIADAJ !!!! A TAK WOGULE TO MODERATOR POWINIEN CAŁKOWICIE ZABLOKOWAĆ TWOJE KONTO !!!!!!! . KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU U CIEBIE !!!!!!!!
Ja używałem i zamierzam za jakiś czas dalej podawać Koebersa Extra. Karma jest spoko, dobry skład ale faktycznie na początku możliwe luźne qpki co szczególnie może wkurzyć latem jak ktoś ma trawnik na posesji . Potem to się stabilizuje. Polecam tą karmę psom z kłopotami z sierścią. Paru osobom doradziłem i się sprawdza. Ja też zacząłem jej uzywać jak mój byczek miał kłopoty sierściowe po wcześniejszej "rewelacyjnej" karmie klasy mega alfa i omega super premium. Dla bardziej wybrednych czy też nie lubiących suchej karmy Koebers ma płatki do zalania wodą; tak dla młodych jak i dorosłych psów. Poza tym Koebers ma świetne suplementy. Sam używam algi, karoten i drożdże a od czerwca czosnek (świetny na komary, pchły i kleszcze a juz na pewno własciwości pro zdrowotne) i zioła.
-
- Informacje
-