zmiana karmy u szczeniaka-na jaką?
chciałbym zmienić swojemu 12 miesięcznemu wyżlowi weimarskiemu zmienić karmę. teraz daję joserę kids ale ma ciągłe wysypki i strasznie wypada mu siersć, drapie się i nie za ładnie pachnie - myślę narazie dalej o podawnaiu karmy dla szczeniąt (do 18 miesiąca) a dokładnie o purinie pro plan puppy - tylko nie wiem, której i czy to w ogole jest dobra karma czy może szukać czegoś innego??
Czy Twój pies jest na coś uczulony? Na kurczaka na przykład. Przyczyna problemów skórnych może być w jakości karmy. Josera nie jest rewelacją, z tego co słyszałam, natomiast Nutra gold breeders jest bardzo wysokiej jakości i sprawdza się u psów wrażliwych pod warunkiem , że nie są uczulone na kurczaka i zbożą. Uchodzi też za lepszą od Proplanu.
Mamy w domu teraz prawie już 4 miesięcznego szczeniaka. Tak samo jak i u Ciebie nasz szczeniak nie pachniał rewelacyjnie. Postawiliśmy na zmianę karmy (na NGBB)...i to był strzał w dziesiątkę po paru dniach szczeniak przestał śmierdzieć, a karma bardzo dobrze mu służyła. Karma była też podawana naszym dwóm starszym psom i spisała się równie dobrze. Bez bąków rozwolnien i innych takich. Dodam tylko że dostaliśmy wyprawkę dla małego RC, tak więc myślę że i tym był karmiony.
U każdego naszego psa mamy ją sprawdzoną i wiemy że możemy na niej polegać
U każdego naszego psa mamy ją sprawdzoną i wiemy że możemy na niej polegać
Niestety nie ma tej karmy w mniejszych opakowaniach,to jest wersja dla hodowców,ale moga ja kupować osoby nie mające hodowli.
Co do ceny,to tylko się trzeba cieszyć.Zauważ ,ze tu nie płacisz za reklamę,piękne opakowanie itd.i jako wersja hodowlana ma niższą cenę.
Co do ceny,to tylko się trzeba cieszyć.Zauważ ,ze tu nie płacisz za reklamę,piękne opakowanie itd.i jako wersja hodowlana ma niższą cenę.
-
- Informacje
-