Mam pytanie do pana Jarka.
-
mogą być, ale nie muszą. Jak piesek normalnie się zachowuje i pije to nie ma się czym martwić. A nie je w ogóle, czy czasem coś dziubnie? Jak mu dajesz np. szynkę to zje?
mój poprzedni pies, niejadek, potrafił mieć kilkudniowy post(tak ze 3 dni), dla mnie to było dużo, choć wiem, że zdarzają się psy niejedzące dużo dłużej, jeśli jest tak jak piszesz, że poza tym nie zmieniło się nic, to nie ma się raczej czym martwić:) niedługo apetyt powinien powrócić:)
-
Jakbym o moim poprzednim psiaku czytała. Jakieś 6 czy 7 lat temu no nie ważne . Było to w wakacje moj Taurusek niejadek zawsze jadł royala z łyzką chappiego (wiem ze tam pies z buda przemielony ale to było tylko do smaku). Wyjechaliśmy do Białowierzy na drógi koniec polski no i coż koniec karmy. Poszlam do zoologa a royala niema. Kupilam wtedy wychwalaną purine pies niejadł tydzień wylizywał tylko kulki z jedzenia w puszce zadne namowy nie skutkowały zabieranie niezjedzonego jedzenia nic. Obrażony był bardzo wróciłam do domu 5 kg karmy wyladowało w szczecińskim schronisku a jak zobaczył worek swojego ukochanego royala to chciał sie dorwac przez papier do niego:D. Więc niema się czym martwić moj pies nie jadł tydzień i żył. tośka nie jet tak zawzięta jest poprostu obzartuszkiem i max wytrzyma 3 godziny potem zje wszystko co wyląduje w misce.
-
- Informacje
-