prosze o różne informacje o tej rasie,a także stronki z chodowlami.
Z góry dziękuje!
kelly blue terier
przypominam, że jakakolwiek reklama na naszych stronach jest SUROWO WZBRONIONA. Czyli linki do hodowli prosze wymieniać na maila gdyż zostaną one przez nas skasowane.
A czy u was można coś normalnie napisać i dostać normalną odpowiedź :/ ? bo z tego co ja wiem to chyba nie :/:/:/:/
Piszecie jakimiś ,,półzdankami'' człowiek się rozpisze a wy tylko jedno zdanko mu odpiszecie, no chyba że jest wyjątek :/
Piszecie jakimiś ,,półzdankami'' człowiek się rozpisze a wy tylko jedno zdanko mu odpiszecie, no chyba że jest wyjątek :/
lonli mam nadzieje ,że nie potraktują nazwy google jako reklamy i nie usuną z forum a tak w ogóle to jak ktoś ma zastrzeżenia to niech się podpisze
nie ! nie chodzi o to że się obraziłam ! poprostu mam takie wrażenie że na tym forum odpisują zwykli ludzie, a nie lekarze weterynarji
-
- Kontakt:
Przeciez to jest forum dyskusyjne a nie korespondencyjna lecznica dla zwierzat. Nie jest to rowniez formum programu "Dzis pytanie, dzis odpowiedz" Dyskutujemy tutaj, dzielimy sie swoimi spostrzezeniami na temat zwierzat, ich zycia w zdrowiu i chorobie. Dyskusja ludzi ktorzy maja doswiadczenie w wychowaniu zwierzat, rowniez moze byc budujaca, zwlaszcza przy "wtracaniu" komentarzy przez weta. Mysle ze nie ma sie co czepiac.
Na tym forum odpisuje b.przemiły dr Jarek A poza nim tacy "zwykli ludzie",psiarze zakochani w swoich czworonogach...
Naprawdę radzę poszukać info o hodowlach w necie na własną rękę, tutaj nikt ich nie zareklamuje- bo p.Marek będzie
Pozdrawiam!
Naprawdę radzę poszukać info o hodowlach w necie na własną rękę, tutaj nikt ich nie zareklamuje- bo p.Marek będzie
Pozdrawiam!
napewno jestes mała ! nie powiem skąd wiem ale wiemjesteś przynajmiej w moim wieku!Anonymous pisze:nie ! nie chodzi o to że się obraziłam ! poprostu mam takie wrażenie że na tym forum odpisują zwykli ludzie, a nie lekarze weterynarji
nie będe komentował idę do innych wątków, bo mam dużo jeszcze pracy
-
- Informacje
-