Zielona lista lekarzy wet. - czyli polecamy z doswiadczenia

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
anna
Kontakt:

06 sierpnia 2005, 15:37

Poniewaz, forum sie rozrasta, i nie brakuje ludzi "zagubionych" z problelem, ktory wymaga konsultacji, proponuje zrobienie list lekarzy weterynarii, ktorych polecamy ( po "wlasnych" doswiadczeniach) analogicznie niech powstanie w nowym watku lista "czarna" - dla tych, kttorzy sa zli, i "biala" bez zdania...czyli "jako-tako". Nie kazdy ma blisko do dr Orla z Krakvetu....
Oczywiscie, jesli gospodarz, KRAKVET, pozwoli na utworzenie takich list. Jesli nie, prosze usunac watek.

Ale Ja zaczynam.
1.
Katowice, Siemianowice (Ślask, tzw "Gorny")
dr n.wet. Roman Aleksiewicz - doskonala diagnostyka (np. ma endoskop) USG, RTG itp na miejscu !!!!. Swietny chirurg, ma miedzy innymi certyfikat na diagnozowanie i leczenie dyspalzji stawow u psow. Bardzo drogi lekarz. Bardzo Dobry. Bywa mily.... Ma dobry personel, milszy. Ale Aleksiewicz, jest naprawde doskonalym diagnosta!!!! W trudnych przypadkach, szkoda pieniedzy na innych, jesli ci zalezy na zwierzaku!!!
2.
Katowice (obok kliniki okulistycznej)
dr n. wet Aleksander Gierek (tak, wnuk E. Gierka)
Swietny chirurg!!!! Bardzo mily. Troche gorzej z diagnostyka niz u Aleksiewicza, ale sie "rozwija" (mozliwosci). Serdecznie polecam. Madry Facet!!!! Konkurencja dla dr Aleksiewicza. Tanszy, a dobry. Zwlaszcza jako chirurg. :D
lonli

06 sierpnia 2005, 20:50

Myślę że to świetny pomysł!!! Zobaczymy tylko czy da radę przetrwać- jak się ktoś z "czarnej listy" dowie...-> :evil:
Albo jeśli się wkradnie kryptoreklama- jakiś wet sam się opisze w superlatywach pod niewinnym nickiem np.Marysia17 :wink:

Ale słowo się rzekło, kobyłka u płota...
Biała Podlaska- wybór niezbyt wielki, o porządnej diagnostyce itp.można pomarzyć. Ale jest ktoś, kto moim zdaniem ma wielka wiedzę, doświadczenie i talent, i widać że kocha zwierzęta. To lek.wet.Janusz Rędzikowski. Czasem wyprowadza zwierzaki z takich tarapatów, gdy inni wet.już machnęli ręką. Mojego staruszka dwa razy "wyciągnął za uszy" z ciężkiej babeszjozy. I do tego jest b.miły :)
Gość

06 sierpnia 2005, 21:45

KRAKÓW.
Zdecydowanie i z całą odpowiedzialnością polecam Arkę i Dr.Gawora.On uratował mi psa!!
Inny lekarz wystawił błędną diagnozę nie podając żadnych leków czy nie robiąc badań.
Pies męczył się kilka tygodni,aż zaczął wyć z bólu,trafiłam do Arki i dzięki nim pies żyje.
Oprócz tego faktycznie mają całodobową opiekę i to jest wielki plus,do tego szpital i fachowa opieka :D
boguś

07 sierpnia 2005, 09:59

Aniu proszę poślij mi mailem kontakt do tych wet do katowic mam tylko 35 km dziękuje i pozdrawiam
Gość

07 sierpnia 2005, 15:26

lecznica w Skawinie szczegolnie dr.Wacław Mueck pięciu wetów położyło krzyzyk na psie, a on doprowadził go do zdrowia w 4 tygodnie, co do Arki i lecznicy na Brodłowicza nie chce mi sie pisac zdecydowanie nie polecam
Gość

07 sierpnia 2005, 19:45

No to teraz ja:
Warszawa: - 1.Grzegorz Kotomski doskonale przeprowadzone operacje .przy ropomaciczu u moich dwóch suk w różnym wieku (ale obie w leciwym) przy róznym stanie przytrucia. Podobała mi sie chirurgia w jego wydaniu. Rany pooperacyjne pieknie sie goiły. Obie suki bardzo szybko stawały na nogi. To nie pierwsze operacje wiec miałam porównanie. Poza tym przy jednej zarwała troche nocy. Robił ja na cito - nie było z tego tytułu dopłaty. Ale nie chodzi o to - rozumiał, ze nie mogę czekac do rana lub oddać suke w przypadkowe recę. Jesli chodzi o interne nie mam zdania.
2. Jacek Sterna - ortopedia. KLASA!
3. Adam Janicki - ortopedia jestem zawiedziona
Gość

07 sierpnia 2005, 20:04

Brodowicza szczegónie odradzam,ale Arki nikt nie pobije,specjaliści z wiedzą i sercem!!!!!!!!!
HankaRupczewska

07 sierpnia 2005, 23:00

Anonymous pisze:Brodowicza szczegónie odradzam,ale Arki nikt nie pobije,specjaliści z wiedzą i sercem!!!!!!!!!
ARKA ??? I SERCE ???? :shock: :shock: :shock:

Poza tym mam wrażenie, że pomysł stworzenia tego typu listy na forum Krakvetu nie jest chyba trafiony...
To trochę tak, jakby na przyjeciu, którego jesteśmy gospodarzami goście zaproponowali utworzenie listy najlepszych balang - i zaproponowali - "chodźmy na tę lepszą. Ale to już...
Myślę, że propozycja jest niezręczna w stosunku do świetnych gospodarzy forum. Bo przeciwko samym listom nie mam żadnych oporów. Ale może niech będzie to neutralne forum nie związne z żadną lecznicą...
Nie wiem w jaki sposób zareaguja MODZI - naprawdę wydaje mi sie, że jest to co najmniej niezreczność , jeżeli już nie nietakt

Pozdrawiam serdecznie Anna Rupczewska_Banqś. Przedewszystkim dr Orła który dokonał rewelacyjnej renowacji Mańki. Mańka nie ma połowy brzucha, za to szwy wyjęte !!!! Wszystkie !!! Mańka biega, obszczekuje, je i wogóle jest jak nowa. ORZEŁ I JEGO WSPÓŁPRACOWNIOCY SĄ WIELCY SPRAWNI ZAWODOWO> ZWIERZĄT I ICH WŁAŚCICIELI NIE TRAKTUJA PRZEDMIOTOWO. I W TEJ PLACÓWCE NA PIERWSZYM MIEJSCU JEST ZWIERZĘ - A DOPIERO NA SAMYM KONCU PIENIĄDZE...W kwestiach finansowych można uzysakać ułatwienia w spłatach... Zaręczam Wam, że w tej innej Klinice [color=red]SERCA[/color] można długo szukać... Nie jest ono dla wszystkich..

Aha powinnam dodać, żeniezręczność dotyczy szczególnie Krakowa
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

07 sierpnia 2005, 23:23

moi mili. Zamiarem tego forum nie było wychwalanie kogoś pod niebiosa i krytykowanie kogoś innego. Każdy w swojej pracy ma gorszy dzień i lepszy. Nie można na pewnych jednostkowych zdarzeniach i faktach opierać opini o kimś choć może zawierać ona szczypte prawdy. Jak pisałem stworzylismy to DZIEŁO, w które wkładamy mase własnego serca i czasu aby pomóc, nie krzywdzić, plotkować. Są do tego inne fora , które takie rzeczy tolerują. Sam wiem po sobie , że czasami staram się bardzo pomóc , być miłym, ale czasami moje zmęczenie sięga zenitu i nie wychodzi. Boli mnie jak niektórych bardzo dobrych kolegów ktoś obsmarowywuje. Chcemy zostać profesjonalnym forum i do takich wontków nie będziemy dopuszczać. PROSIMY TEGO TEMATU NIE KONTYNOWAĆ U NAS, GDYŻ WSZYSTKIE POSTY PONIŻEJ ZOSTANĄ USUNIĘTE PRZEZ NAS. Wybaczcie i zrozumcie.
Gość

08 sierpnia 2005, 23:47

HAnko,ale żeś mnie rozbawiła.... :lol:
andrzejeq43
Kontakt:

09 sierpnia 2005, 00:26

Proponuje zawiescic ten topic. Tych, ktorzy chca wymieniac informacje na temat lekarzy i lecznic namawiam do dyskusji za pomoca wiadomosci prywatnych, dzisiaj zostaly uruchomione. Aby moc wysylac i odbierac wiadomosci prywatne nalezy sie zarejestrowac, mysle ze dosc anonimowych wypowiedzi w tym temacie. Jeszcze raz polecam przeczytanie co o tym mysle w tym poscie: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=306 na temat tworzenia takich list.
Zablokowany
  • Informacje