no wlasnie, gdyby było ekologicznie i zdrowo to pewnie nic by nie uczulało. Ale jest jak jest, wiec lepiej unikać problemów niz pozniej mieć kłopoty. Swoja droga jestem z pokolenia lat 70tych, nie mam ani jednego uczulonego na cokolwiek znajomego z mojego pokolenia, o uczulonych zwierzakach tez sie kiedys nie slyszało, natomiast obecnie na 20 dzieci w przedszkolu ponad połowa czegoś "nie moze jeść" ... straszne co zrobilismy ze srodowiskiem w tak krótkim czasieRobert A. pisze:Kukurydza w pełnych ziarnach ma właściwości przeciwnowotworowe,i oczyszczające nerki tylko mało kto dodaje dobrej jakości ziarna kukurydzy (w dodatku wolnej od GMO całe USA zawalone są taką właśnie kukurydzą)do karmy.
Karma All in One
poniewaz wtrąciłam się w waszą rozmowę na temat karmy, której nie znam no i, której żadne z was tez nie zna ale ma opinie zmykam z wątku bo nie chce śmiecic a jednoczesnie nie cierpie wypowiadac sie o czymkolwiek, czego sama nie sprawdziłam. Osobiscie do mnie całe to gadanie o ekologii trafia, bo tak staram sie zyc, wiec z ciekawości poczytałam nie w sklepie ale u producenta i z wieloma rzeczami sie zgadzam np z tym, ze dla korporacji takie zarcie to przede wszystkim biznes i lepiej kupowac rzeczy, ktore są podpisane imieniem i nazwiskiem bo odpowiedzialnosc za owe marketingowe hasła sie nie rozmywa. Zamówilam torebke, jak pies zje to wowczas bede miec sensowną opinie, a to pewnie potrwa bo mam pinczera całe 4 kg wagi
A teraz - urlopp Miłych wakacji
A teraz - urlopp Miłych wakacji
Wywody o Biomilu juz były wejdz w wyszukiwarkę i poczytaj,myslę,ze warto.bebe111 pisze:Biomill ma pszenice, kukurydze i soje bardziej alergenny byc nie moze, ja swojego psa Fitminem załatwiłam w ten sposób.megan pisze:Reklama dżwignią handlu:), a tu wygląda, że zrobiłam czarny PR. Nie wiem, czy ta karma jest już długo na rynku, raczej nie, ale pewnie znajdzie się ktoś, kto ja kiedys wypróbuje. Mu z Rudą na razie trwamy przy Biomillu light:)
-
- Informacje
-