my westie
Dana stawiam Ci 6 podeejrzewam, ąe jesteś studentem lub lekarzem oby więcej tak świadomych właścicieli zwierząt było w naszym kraju. Niemniej też zasygnalizuje że koprofagia może być wynikiem niedoboru witamin zwłaszcza z grupy B
fajnie wystarczą dwa cytaty z ksiązek i 6,trzeba troszke poszperać w necie i zdarzają się przeciwieństwa,więc moim zdaniem to za mało na 6 zauważyłem pewną rzecz badania amerykańskie czasami wykluczają europejskie,może Pan mi odpowie dlaczego tak jest?Może to ma związek z lobingiem firm
Akurat pracuje w szkole i jakbyśmy dawali 6 za byle co to by było,ocena celująca należy się za znaczne wykroczenie poza program,a za cytaty ew.mierny ,nie zazdroszcze tylko obiektywnie oceniam.Pan Jarek daL Ci 6 jego sprawa,i jego system oceniania, ato było moje zdanie,nie ma to nic wspólnego z zazdrością,nie zrażaj sie do mnie bo nikt tu nie pisze pracy magisterskiej tylko doradza najlepiej jak umie i każde sugestie są dobre,aPan Jarek ew. to wyprostuje jakby było coś nie tak.Pozdrawiam
Fajnie "słucha" się tej Waszej polemiki ...
Ale nasz vet może lepiej gdyby juz nie oceniał naszych postów - aż sie boję co ja bym dostał za swoje ...
Ale nasz vet może lepiej gdyby juz nie oceniał naszych postów - aż sie boję co ja bym dostał za swoje ...
Myślę ,że fajnie jest jak się nikt nie obraża.może to nasze przegadywanie wniesie trochę humoru między problemy naszych psiaków
boguś napisał
A tak na poważnie może i u nas kiedyś doczekamy się świadomych właścicieli zwierząt Przecież to ----żywy organizm który w dużej mierze od człowieka zależy jak będzie funkcjonował i jak długo żył .
Dlatego Boguś -- mądrych cytatów fachowców w swym fachu --na forum nigdy nie za wiele
pozdrawiam
No to ja się teraz nie dziwię że tylu maturzystów nie dostało sie na studia zanizyliście im ocenyAkurat pracuje w szkole i jakbyśmy dawali 6 za byle co to by było,
A tak na poważnie może i u nas kiedyś doczekamy się świadomych właścicieli zwierząt Przecież to ----żywy organizm który w dużej mierze od człowieka zależy jak będzie funkcjonował i jak długo żył .
Dlatego Boguś -- mądrych cytatów fachowców w swym fachu --na forum nigdy nie za wiele
pozdrawiam
I do tego właśnie służy forum,Ty masz jakieś książki i doświadczenia dzielisz się nimi,ja coś znajdę też napiszę,zaoszczędzi to mnóstwo czasu wszystkim,azwierzakom dzięki temu będzie żyło się lepiej.Cale życie musimy się uczyć :lol:I o dysplazji ładnie napisałaś,chyba wet ma rację co do studentki,widzisz kto chce to się dostanie na studia Znalazłem jeszcze coś co jest dobrym podsumowaniem"nasza wiedza o psach to mieszanina faktów i opinii.Faktów dostarczają same psy,opinie pochodzą od ludzi.Jeśli chcesz poznać fakty ,patrz na swojego psa.Gdy potrzeba ci opinii,rozmawiaj z ludźmi"
oj muszę wam przerwać cieszę się że dyskutujecie ale nie na temat, takie posty zostana usunięte jest to forum śc iśle tematyczne i nie rozmawiamy tu o szkole, telewizji, łowieniu ryb itp. Nikogo nie chcę oceniać tą szóstką dałem wyraz prawidłowej odpowiedzi jaką sam bym udzielił i tak ją traktujmy. Wielu z was pomaga z doświadczenia, niektórzy z tego co gdzieś wyczytali. Nie jestem alfą i omegą ale na tyle na ile się znam staram sie to przefiltrowywać. Wy jesteście specjalistami z innych dziedzin i chylę przed tym głowę.
-
- Informacje
-