Też próbowałem i może faktycznie jest delikatna różnica, ale smaki są prawie takie same Mojemu psu to było bez różnicy, wszystkie próbki zjadł tak jak by to był Markus.Dardamell pisze:tu bym się nie zgodziła. Z uwagi na to, że sprawdzam smak wszystkich karm jakie suce podaje, spróbowałam i próbek, które dostałąm. Jak dla mnie MM smakuje lekko inaczej. Nie jest to duża różnica ale jest. Sucz, która Markusa uwielbia, próbek żryć nie chciała.tracershy pisze:Wszystkie 3 karmy pachną i smakują tak samo.
Markus MUHLE. Czy karmi ktoś?
Doszedł dzisiaj do nas Markus. Został przyjęty entuzjastycznie. Shena wykłócała się o więcej (dostały na spróbowanie), a Neyi skośne oczka aż prawie z orbit wyszły. Stała się też rzecz nadzwyczajna otóż Shena wymieniła piłkę na MM, a to cud. Nawet za mięso piłki nie chciała oddać jak już był koniec zabawy:D
Początek wyśmienity, milordzie
Początek wyśmienity, milordzie
bardzo dziękuję ! lubię wiedzieć takie rzeczy . No i też zastanawia mnie dlaczego mojej suni częto po jedzieniu bardzo intensywnie się odbija .Robert A. pisze:Wymioty nad ranem,ulewanie to były główne problemy po tej karmie i non stop obciażony żołądek jakby psy najadły sie kamieni.
edycja : odbijanie przeszło zupełnie, najwidoczniej nie miało nic wspólnego z karmą . Mała nadal chętnie wcina MM, ale zauwazyałam, że jest coraz bardziej głodna. Na początku dostawała dokładnie tyle ile zaleca producent i była zadowolona, nie tyła ! Jak pogorszyła się pogoda , to suczydło zaczeło łapać tłuszczyk, więc zmiejszyłam dawkę . Faktycznie trzyma linię,ale jest strasznie głodna ! Stoi przy misce pół godziny po kazdym posiłku i wraca potem co chwilę do tej pustej miski Czy to normalne , ktoś tak miał ?
Głód- Neya ciągle głodna, Shena chyba troszkę mniej.
Tycie- żadna nie przytyła.
Sierść- u Neyi ciężko stwierdzić bo weszła w okres linienia, u Sheny sierść super.
Smakowitość- Znikanie zawartości z prędkością światła, ale one nie są miarodajne bo to żarłoki.
Ekonomiczność- no nie wiem czy styknie do 12 (wtedy doszła karma)
U Neyi pojawiły się bąki.
Tycie- żadna nie przytyła.
Sierść- u Neyi ciężko stwierdzić bo weszła w okres linienia, u Sheny sierść super.
Smakowitość- Znikanie zawartości z prędkością światła, ale one nie są miarodajne bo to żarłoki.
Ekonomiczność- no nie wiem czy styknie do 12 (wtedy doszła karma)
U Neyi pojawiły się bąki.
-
Ciekawa sprawa z tymi "bąkami" moja labka po karmach RC,Bewi dog,Acana,TOTW, niesamowicie zatruwała powietrze a właśnie po MM skończyło się i Luna w ogóle nie gazuje ku radości domowników. Właściwie właśnie MM spowodowało że wreszcie wcina tą sucha karmę ze smakiem,a z wszystkimi innymi karmami miałam niesamowite problemy jak już pisałam.Co do Lupo natural nawet nie chce jej ruszyć.
-
- Informacje
-