Taste of the wild - dobra?
-
wymienić w sklepie, na pewno nie karmić! gdzie to kupiłeś?
w kar - ma . plSleepingSun pisze:wymienić w sklepie, na pewno nie karmić! gdzie to kupiłeś?
Nawet prosiłem w zamówieniu,że jak będzie z felernej partii żeby nie wysyłali.
Paczka przychodzi i zonk.
Złożyłem reklamacje i odpisali mi
że się z Panem dystrybutor i że ma certyfikaty,że karma na Polskę jest dobra itp itd.
-
jak sklep nie uzna reklamacji, to pisz do przedstawiciela firmy.
Odpowiedz od dystrybutora:
''Witam.
Prosze Pana . Jestesmy firma handlowa i reprezentujemy na rynku polskim firme Diamond z USA.
Prowadzimy sprzedaz produktów o których jakość dba peoducent a dopuszczają na podstawie badań
komórki weterynaryjne.
Ponieważ dokumenty dopuszczaja towar do sprzedazy my to robimy.
Odpowiedzialnośc za towar przejmuje na siebie producent i służby weterynaryjne.
Jeżeli cokolwiek stanie sie z powodu nie spełnienia warunków bezpieczenstwa producent
bierze na siebie pełna odpowiedzialność.
My jestesmy komórką ewentualnie pośredniczącą pomiedzu Panem a producentem w razie jakichkolwiek roszczeń.
To tak jak z samochodami , kupuje Pan u dealera , zgłasza usterki w serwisie a odpowiada gwarancja i tak producent.
Proszę Pana. Towar został dopuszczonu do sprzedazy w maju i do tej pory ( sprzedanych ponad 2800 opakowań) nie było jakichkolwiek
reakcji negatywnych.
Z pozdrowieniem''
''Witam.
Prosze Pana . Jestesmy firma handlowa i reprezentujemy na rynku polskim firme Diamond z USA.
Prowadzimy sprzedaz produktów o których jakość dba peoducent a dopuszczają na podstawie badań
komórki weterynaryjne.
Ponieważ dokumenty dopuszczaja towar do sprzedazy my to robimy.
Odpowiedzialnośc za towar przejmuje na siebie producent i służby weterynaryjne.
Jeżeli cokolwiek stanie sie z powodu nie spełnienia warunków bezpieczenstwa producent
bierze na siebie pełna odpowiedzialność.
My jestesmy komórką ewentualnie pośredniczącą pomiedzu Panem a producentem w razie jakichkolwiek roszczeń.
To tak jak z samochodami , kupuje Pan u dealera , zgłasza usterki w serwisie a odpowiada gwarancja i tak producent.
Proszę Pana. Towar został dopuszczonu do sprzedazy w maju i do tej pory ( sprzedanych ponad 2800 opakowań) nie było jakichkolwiek
reakcji negatywnych.
Z pozdrowieniem''
-
i to był by mój koniec przygody z firmą Diamond... zakładam jednak, że możesz to spokojnie dać psu w takim razie. natomiast postawa producenta jest godna pożałowania. Najpierw wycofuje worki o konkretnych numerach seryjnych a potem nagle zaczyna je sprzedawać?
To dawać bez obaw czy nie ryzykować?SleepingSun pisze:i to był by mój koniec przygody z firmą Diamond... zakładam jednak, że możesz to spokojnie dać psu w takim razie. natomiast postawa producenta jest godna pożałowania. Najpierw wycofuje worki o konkretnych numerach seryjnych a potem nagle zaczyna je sprzedawać?
-
szczerze to mi się to nie podoba... jeżeli worek jest nieotwarty i masz paragon to może po prostu go zwróć?
-
"Fajne" podejście, nie ma copk1bgt pisze: To tak jak z samochodami , kupuje Pan u dealera , zgłasza usterki w serwisie a odpowiada gwarancja i tak producent.
'
Wymianę na nowy model w razie braku możliwości naprawy też przewidują?
Jak dla mnie to obciąża to dystrybutora - sprzedają i czekają, aż coś się ewentualnie sypnie - wtedy będą uderzać do producenta - oni są "czyści".
Mozna zadzwonić do Instytutu Weterynarii w Katowicach.Tam podobno mieli próbkę TOTW zakażona salmonellą.
-
- Informacje
-