Znowu dostałam nowe próbki karm na wystawie.
Do Polski niedługo wejdzie nowy bezzbożowy BRIT - Carni Love Salmon&White Fish.
Czy ktoś coś więcej wie o tej karmie? Podobno zawiera 65 proc. składników z łososia i białej ryby.
Mi ją polecano bardzo w Czechach. Chętnie posłuchałabym opinii, jeśli już ktoś miał z nią do czynienia.
Kończy nam się NGBB niedługo i szukam nowej smacznej i wartościowej karmy dla mojej terrierki.
BRIT Carni Love, Łosoś i biała ryba
Widzę, że nikt nic nie wie.
Ja po wypróbowaniu próbek, mogę tylko powiedzieć, że bardzo smakowita, pięknie pachnie rybą i moja sunia tańczy na jej widok. Wprawdzie ona nigdy wybrednym specjalnie psem nie była, ale ta karma "zapachowo" na pewno jej bardzo psuje. Kupy były małe i w normie, chociaż chyba lekko bardziej "zapachowe" niż na NGBB. Jeśli znajdzie się ta karma w Polsce to chyba na wiosnę ją kupię. Podobno jak pies ma dużo ruchu to buduje na tej karmie ładną strukturę mięśniową.
Ja po wypróbowaniu próbek, mogę tylko powiedzieć, że bardzo smakowita, pięknie pachnie rybą i moja sunia tańczy na jej widok. Wprawdzie ona nigdy wybrednym specjalnie psem nie była, ale ta karma "zapachowo" na pewno jej bardzo psuje. Kupy były małe i w normie, chociaż chyba lekko bardziej "zapachowe" niż na NGBB. Jeśli znajdzie się ta karma w Polsce to chyba na wiosnę ją kupię. Podobno jak pies ma dużo ruchu to buduje na tej karmie ładną strukturę mięśniową.
Ta karma nie jest jeszcze dostępna w Polsce. Z cen niemieckich widzę, że raczej do tanich należeć nie będzie...
Dawkowanie bardzo ekonomiczne było, chyba nawet mniej jak w NGBB.
Ja jeżdże dużo za granicę więc mogę tam kupować, a byłam ciekawa czy ktoś już ją w Polsce testował. MNie na lato zachęca...
Dawkowanie bardzo ekonomiczne było, chyba nawet mniej jak w NGBB.
Ja jeżdże dużo za granicę więc mogę tam kupować, a byłam ciekawa czy ktoś już ją w Polsce testował. MNie na lato zachęca...
Moja chciała zjeść opakowanie wąchała i lizała na zmianę.... a po otwarciu dosłownie była dzika...oczy zdesperowane zdecydowanie mogę powiedzieć zasmakowała jej bardzooooo! Kupiłam w Norwegii tania nie jest więc czekam aż pojawi się w Polsce -ale czego sie nie robi dla ukochanego staffika alergika
Witam.
Karma jest już dostępna w sklepach.
Ceny faktycznie nie są niskie. Zaczyna się etap testowania
Karma jest już dostępna w sklepach.
Ceny faktycznie nie są niskie. Zaczyna się etap testowania
-
- Informacje
-