Czy kurczak i kaczka to to samo?
Witam. Moj pies jest uczulony na kurczaka bynajmniej tak twierdzi weterynarz i przepisal nam kaczke. teraz moje pytanie czy czasami to nie jest to samo? w koncu jedno i drugie to drób... A jakie jest wasze zdanie na ten temat? Pies je kaczke juz 3 kiesiac a poprawy nie widze dalej sie drapie. Wszytskie pasozyty wykluczone...
-
Jak sama nazwa wskazuje to są dwa różne gatunki....
Poszukaj przyczyn w dodatkach do owej kaczki/kury
Poszukaj przyczyn w dodatkach do owej kaczki/kury
Kup Trovet Rabbit ,jeśli na tej karmie bedzie problem alergii to trzeba ja leczyć i to szybko(nie sterydem oczywiscie)archer125 pisze:Witam. Moj pies jest uczulony na kurczaka bynajmniej tak twierdzi weterynarz i przepisal nam kaczke. teraz moje pytanie czy czasami to nie jest to samo? w koncu jedno i drugie to drób... A jakie jest wasze zdanie na ten temat? Pies je kaczke juz 3 kiesiac a poprawy nie widze dalej sie drapie. Wszytskie pasozyty wykluczone...
Jesli gotujesz to kup królika,lub koninę.
Szczerze mówiąc nie wiem czy to jest to samo, w każdym bądź razie mój piesek nie tyka kaczki w ogóle, nawet nie poliże, za to kurczaka wcina aż mu się uszy trzęsą, ale to może tylko ze względu na smak tak wybrzydza a nie na rodzaj mięsa
-
- Informacje
-