hmm...?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

24 sierpnia 2005, 15:51

Czytam tutaj sobie rożne posty i zastanawiam się co to konkretniej oznacza ze karma jest niezbilansowana?? Ze niby purina dog chow jest taka ...hm...??
andrzejeq43
Kontakt:

24 sierpnia 2005, 15:52

hmm...no popatrz :) zarejestruj sie to Ci powiem co to znaczy
Gość

24 sierpnia 2005, 21:42

Andzejq w podpisie jestes taki pomocny a wychodzi na to ze to sciema... co ci do tego kim jestem... ksiazke piszesz .... to ten rodzial bedziesz musial opuscic ;)

Ale przy okazji narzucilo mi sie jeszcze jedno pyt:
Skoro ta PURINA niby taka niezbilansowana to w takim razie czy rozni sie ona wogole od pedigree Bo moze to taki sam szajs ??

Z poważaniem PSIA WŁAŚCICIELKA
andrzejeq43
Kontakt:

24 sierpnia 2005, 22:19

Mam nadzieje ze nikt zarejestrowany Ci nie odpowie. W temacie karm jest napisane co to jest zbilansowana, poczytaj wiec zanim zaczniesz smiecic jako gosc. Co do ksiazki, to nie zamierzam Cie w niej umieszczac bo wydajesz sie malo interesujaca, a ja nie pisuje o anonimach. Dobrze, ze na podstawie drugiego posta da sie chociaz wywnioskowac ze...nie jestes facetem. Co do mojej pomocy innym forumowiczom to mysle ze zadna sciema i niektorzy sie o tym przekonali. Twoj problem z karma zbilansowana lub nie, nie jest tematem zycia i smierci wiec nie poczuwam sie w obowiazku odpowiedzia na to pytanie. Sprawa rejestracji natomiast to temat czysto techniczny, szkoda ze go nie rozumiesz. Rejestracja moze ograniczyc sie jedynie do nicka i zapewnia calkowita anonimowosc, wiec nie wiem w czym widzisz problem.Moj nick to andrzejeq a nie andzejq. To tyle...koncze ten temat i cokolwiek odpiszesz nie dam sie sprowokowac i nie bede wiecej dyskutowal
Pozdrawiam :lol:
Gość

24 sierpnia 2005, 22:57

A to nie dyskutuj kij Ci w ...:::!@#:...
Ja tylko ustosunkuje sie do kwesti czysto polonistycznej :
Andzejq to wołacz... o Andzejq
Ty jestes Andzejeq... wiadomo to MIANOWNIK
Wiec jesli nie wiesz takich prostych kwesti odnosnie twojego WŁASNEGO nicka to ja nawet nie chce od Ciebie żadnych rad...

A o tych zbilansowanych poszukam ale juz raz forum przejrzalam i nic takiego nie było

Moze ktoś chociaz odpowie mi na moje drugie pytanie??
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

24 sierpnia 2005, 22:58

muszę wkroczyć. Zasadą na tym forum stało sie i staje, że nie piszemy do anonimów. Kultura wymaga aby rozmawiać z kimś. Dlatego każdy niżej napisany post poniżej mojego bez logowania zostanie usuniety. Ponieważ porady są bezpłatne jest to jedynym warunkiem ich uzyskania. To chroni nas przed chamstwem i wprowadza pewien porządek i kulturę na forum. Przepraszm naszą obserwatorke za utrudnienia. Jednocześnie informuję, że za pomocą danych pozyskanych przy logowaniu nie wysyłamy reklam, spamów i in. śmieci. Jedyne na co się z biegiem czasu zdecydujemy to złożymy Wam życzenia z okazji świąt. Chyba miło jeśli w takich chwilach gdy myśli się o rodzinie pomysli się też o tej "rodzinie internetowej". Te dane także nie są podstawą "handlu " z innymi firmami.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2005, 20:24 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
andrzejeq43
Kontakt:

25 sierpnia 2005, 01:16

Z j.polskiego tez cienko stoisz :) Jestes w ogromnym bledzie i nie masz zielonego pojecia o tym co piszesz, a o odmianie przez przypadki to juz na bank. A przepraszac kogos kto uzywa tekstow w stylu wsadzania kija w...to chyba pan tu jakies bledy popelnia panie Jarku. Moje posty, choc czasem uszczypliwe, nigdy nie sa chamskie, jakby ktos nie zauwazyl wzialem na siebie ciezar proszenia ludzi o rejestracje i ja pozniej za to zbieram. Ale ja to jakos przezyje i bede to robil dalej.
boguś

25 sierpnia 2005, 08:43

Gościu Andrzej pomaga udowodnił to nie raz.Co do polskiego wybaczę CI błędy bo są wakacje,ale już za chwilę to TY będziesz miał problem a nie my
marianna

25 sierpnia 2005, 10:46

Prawdą jest, że pan Andrzej czesto pomaga.
Straszenie, że będą problemy u kogoś- bo kończą się wakacje mało wychowawcze. Mam nadzieję, że w rzeczywistości nie stosuje Pan takiej formy obrony przed uczniem.Pozdrawiam
zajawka

25 sierpnia 2005, 11:17

Pięknie Jarku pieknie. Wkraczasz do akcji przez hamstwo a nie chamstwo. Czy aby wet na pewno skończył studia. Bo tak jarmarcznie sie wypowiada.
andrzejeq43
Kontakt:

25 sierpnia 2005, 11:46

Jarmarczna to jest kielbasa, ktorej chyba sie zajawka najadla i to nie pierwszej swiezosci dlatego teraz tryska jadem...kielbasianym. Zwykly blad orto mogacy zdarzyc sie kazdemu. Badania naukowe wykazaly, ze czesto popelniamy bledy w pisowni wyrazow ktorych znaczenie jest nam obce, popelniamy je bez wzgledu na ilosc fakultetow i dyplomow. Jesli wiec z chamstwem nie obcuje sie czesto, mozna takie bledy popelniac. Wierze jednak, ze jesli zajawka w obecnej formie i inni wsadzacze kija w rozne miejsca dluzej zagoszcza na forum, wszyscy nauczymy sie poprawnie pisac slowo CHAMSTWO
boguś

25 sierpnia 2005, 11:48

To nie straszenie to stwierdzenie faktu,mnie tu nieinteresują kłótnie lecz pomoc pieskom,a przez internet nie idzie stwierdzić jaki ktoś jest..O metody wychowawcze to trzeba spytać uczni ja nie mogę rozsztrzygać takich kwesti(ale to już nie ten temat)Wet odpowiada szybko w natłoku zajęć,a więc zdarzają mu się literówkii nie chodzi tu o piękny styl ale o porady,więc cieszmy się ,że jeszcze mu się chce.Marianno niemusisz mi pisać przez pan,wystarczy boguś,ale widzisz lepiej ja są wszyscy zarejestrowani,wtedy wiem że to Twoje zdanie i jest ok.Anonim to potem nie wiesz do kogo piszesz,czy to jedna osoba,czy więcej.Każdy ma swoje zdanie i jest dobrze tylko po co takie chamskie rzeczy wypisywać.Ludzie się kłócą,a odpowiedzi na pytanie jak nie ma tak nie ma
Awatar użytkownika
emer
Kontakt:

25 sierpnia 2005, 12:39

Jeszcze jeden dowód na aby w końcu zablokowac mozliwość postowania przez osoby niezarejestrowane i niezalogowane ...
Naprawde rzadko zdarza sie teraz jakies forum aby mogły postowac osoby anonimowo.
Następny krok to banowanie IP - przecież mozna rejestrowac i logowac sie wielokrotnie.
Awatar użytkownika
Marek
www.krakvet.pl

25 sierpnia 2005, 13:32

Witam serdecznie,

Stalo sie - na forum w dzialach: psy, koty i inne zwierzaki moga pisac tylko zarejestrowani uzytkownicy - za duzo juz postow poruszajacych ten temat...
Odnosnie lekarza weterynarii - czasami popelnia on bledy ortagraficzne - to fakt, ale kto z nas ich nie popelnia... Zwroccie tez uwage na fakt, iz na forum on pisze w swoim wolnym, prywatnym czasie - robi to dobrowolnie, bezplatnie...
Popatrzcie rowniez na godziny odpowiedzi lekarza weterynarii - bardzo czesto jest to juz po polnocy, gdyz w ciagu dnia pracuje - darujmy sobie krytyke bledow ortograficznych, bo to raczej nie jest na miejscu...

Pozrawiam,
Marek Batko
Awatar użytkownika
Izu

29 sierpnia 2005, 12:05

marek pisze: Odnosnie lekarza weterynarii - czasami popelnia on bledy ortagraficzne - to fakt, ale kto z nas ich nie popelnia... Zwroccie tez uwage na fakt, iz na forum on pisze w swoim wolnym, prywatnym czasie - robi to dobrowolnie, bezplatnie...
Popatrzcie rowniez na godziny odpowiedzi lekarza weterynarii - bardzo czesto jest to juz po polnocy, gdyz w ciagu dnia pracuje - darujmy sobie krytyke bledow ortograficznych, bo to raczej nie jest na miejscu...
Panie Marku, nie ma sensu tego tłumaczyć, bo to jest jasne jak słońce. Jeśli ktoś przychodzi tu , zeby jątrzyć i obrażać kogoś a szczególnie lekarza, który dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem to nalezy BEZ OSTRZEŻENIA banować go i niczego mu nie tłumaczyć. Po co.
Jak to możliwe, ze ktoś korzysta bezpłatnie z czyjejś wiedzy, którą ten ktoś zdobywa się przez lata, z mozliwości wymiany informacji jaką daje fantastyczne forum i rości sobie jakieś pretensje i czerpie przyjemność z robienia komuś przykrości :evil:
Jak czytam coś takiego, to naprawdę zastanawiam się nad zasadnością przeprowadzania badań psychiatrycznych dla niektórych właścicieli psów, bo rozumiem, ze users Zajawka posiada niestety jakiegoś czworonoga :evil:
ODPOWIEDZ
  • Informacje