rybie głowy
-
Ugotowanych w żadnym razie nie wolno podawać. Surowe oczywiście tak. Ale nie z kazdej ryby. Łby z łososia są doskonałe.
-
Rozumiem że widziałeś na własne oczy te masy robali...bo ja osobiście obrabiam regularnie masę łososia dla psa i robala w nim nie widziałam jeszcze.
Nie ważne czy kości rybie czy ssacze...każde w formie gotowanej są śmiertelną pułapką dla psa/kota.
Poza tym coś się zaparł na to gotowane ? Po co to psu? Jest niemal zerowo wartosciowe w przeciwieństwie do surowego
Nie ważne czy kości rybie czy ssacze...każde w formie gotowanej są śmiertelną pułapką dla psa/kota.
Poza tym coś się zaparł na to gotowane ? Po co to psu? Jest niemal zerowo wartosciowe w przeciwieństwie do surowego
-
nie raz i nie dwa patroszyłam ryby i nigdy w nich robaka nie znalazłam. Zawsze przed podaniem możesz sprawdzić czy ich nie ma.
-
A może pijawki rybie na karpiach widziałeś? To nie są robale...
przede wszystkim jestem kobieta, nałowiłam sie ryb co niemiara, nie ucz ojca dzieci robić
-
Nadal nie wiem czemu gotowane szkodzą.
-
- Informacje
-