Problem konserwantów, czyli co truje nam psy.
-
niestety z wielkimi koncernami nie wygramy
a dokładniej z ich prawnikami.
myślę że tym tematem (po zmianie tytułu) nic złego ci się nie stanie, opisujesz tylko jakie konserwanty zawiera dana karma (to nie przestępstwo) a niżej możesz wyjaśnić co dany składnik może wywołać (to CHYBA? nie przestępstwo)
o ile aplikacja w telefonie się nie myli to mogę dopisywać coś od siebie
myślę że tym tematem (po zmianie tytułu) nic złego ci się nie stanie, opisujesz tylko jakie konserwanty zawiera dana karma (to nie przestępstwo) a niżej możesz wyjaśnić co dany składnik może wywołać (to CHYBA? nie przestępstwo)
o ile aplikacja w telefonie się nie myli to mogę dopisywać coś od siebie
No i wychodzi na to, że karmię psy trucizną Na szczęście nie tylko suchą karmę jedzą i chyba Fitmin zaczyna im się nudzić (albo zmęczenie czynnym urlopem i upał osłabił ich apatyt) Trzeba pewnie będzie przeprosić się z acaną... Kiedyś jadły ją z apetytem.
Wiadomo coś na temat konserwantów w Nutra Gold?
Wiadomo coś na temat konserwantów w Nutra Gold?
Wystarczy,że podasz psom liść pokrzywy suszony(nie korzeń) 1 łyżeczkę mielonej(nie w tabletkach z apteki bo ta forma to praktycznie placebo) do codziennego pożywienia przez miesiąc i mają psiaki oczyszczony organizm z konserwantów .
Powtórkę zrobić 4x w roku po 30 dni
Nutra Gold jest konserwowana naturalnie.
Powtórkę zrobić 4x w roku po 30 dni
Nutra Gold jest konserwowana naturalnie.
-
a ja w dalszym ciągu czekam na odpowiedź o kilku firm to już tydzień, ciekawe czemu nie odpisują
-
- Informacje
-