HOLISTYCZNA i ORGANICZNA - Pronature Holistic
-
Masz rację,ja już trochę na jej kaprysy zobojętniałam,wsypuję do miski i zostawiam,nie je to nie je! Tylko ten mój wyjazd sprawę nieco komplikuje, bo nie chcę żeby tymczasowych opiekunów zostawić z tym problemem na głowie, ale oni też mają labradora i myślę że w nowym otoczeniu i patrząc jak on je, moja Luna pozazdrości i nie będzie strzelać fochów.Zresztą jak mówią pies przy pełnej misce nie zdechnie! I pomyśleć że jest ogólna opinia że labki mają niesamowity apetyt,chciałabym żeby to dotyczyło tez mojej suni.A na behawiorystę to chyba rzeczywiście szkoda kasy!
-
Seiti tak jak pisałam może czasowa zmiana otoczenia i pobyt u moich kuzynów trochę wyleczy jej fochy nad miską!
- renata3737@o2.pl
jak bardzo szkodzi ten rozmaryn zawarty w karmie ponature holistic? zadziwiwjace,że producent tej karmy dodaje rozmaryn skoro jest on szkodliwy... wierzyć sie nie chce. Pytanie jeszcze skąd stuprocentowa pewnośc ,że JEST SZKODLIWY DLA PSA?
Producenci karm dodają wiele innych składników szkodliwych konserwanty(syntetyczne)barwniki syntetyczne,polepszacze smaku ,
Rozprawa o Rozmarynie już była na forum,osobiście odradzam karmy które mają rozmaryn w 2 postaciach tzn są konserwowane rozmarynem i mają go dodatkowo w składzie jako ziele.
Z biegiem czasu ewentualnie pokusiłbym się o podawanie karmy która ma rozmaryn w składzie występujący jako ziele,dlatego ,że jest on praktycznie nie przyswajalny w tak mocno przetworzonej postaci.
W Kanadzie zioła do karm (ORIJEN,ACANA)dodają lekarze homeopaci ,którzy niewiele mają wspólnego z ziołolecznictwem istnieje druga możliwość ,mają wiedzę o nieprzyswajalności poszczególnych ziół z karm(stąd rozmaryn w karmie) ,ale stosują je bo jest to w tej chwili moda na całym świecie i wspaniale się sprzedaje karmy mające zioła w składzie
Rozprawa o Rozmarynie już była na forum,osobiście odradzam karmy które mają rozmaryn w 2 postaciach tzn są konserwowane rozmarynem i mają go dodatkowo w składzie jako ziele.
Z biegiem czasu ewentualnie pokusiłbym się o podawanie karmy która ma rozmaryn w składzie występujący jako ziele,dlatego ,że jest on praktycznie nie przyswajalny w tak mocno przetworzonej postaci.
W Kanadzie zioła do karm (ORIJEN,ACANA)dodają lekarze homeopaci ,którzy niewiele mają wspólnego z ziołolecznictwem istnieje druga możliwość ,mają wiedzę o nieprzyswajalności poszczególnych ziół z karm(stąd rozmaryn w karmie) ,ale stosują je bo jest to w tej chwili moda na całym świecie i wspaniale się sprzedaje karmy mające zioła w składzie
-
- Informacje
-