Witam
Zdajsie braliśmy u Pana już dwukrotnie (przez Natalię).
Pytanie - czy nie byłoby możliwości zakupu mięsa wołowego ale bez podrobów ?
Sprzedaż mieska dla piesków mozliwy dowóz!!
-
i my również dzięki uprzejmości forumowego kolegi korzystamy a ewentualnie jakieś inne mięso?
-
Jaki jest skład? Jestem tu nowa, może jest gdzieś już odpowiedź, wtedy proszę kogoś o przekierowanie, bo nie mogę się tu jeszcze odnaleźć
-
jestem z Puław, czy mogę prosić o namiary na mięso z ubojni , dziękuje
-
ok...ja karmie suchym a od czasu do czasu kupuje mięso i robię im zmiane na jakis czas, przeważnie kurczaki w ubojni za Końskowolą , ale jak coś usłyszę to dam znać
Do tej ubojni drobiu również dzwoniłam, kobietka przez telefon nie chciała mi podać aktualnych cen, nie pojadę tam w ciemno, ponieważ to około 50 km i szkoda kasy na benzynę, oszczędności na mięsie raczej nie zrekompensują mi kosztów benzyny, lepiej kupić na miejscu trochę drożej. Nie mają w asortymencie resztek z rozbierania kur, jedynie korpusy a te u mnie po 1,50 zł. Chyba, że by kupić kury całe i rozebrać je na elementy, ceny kury nie znam.
-
najlepiej opłaca się całe kurczaki, przeważnie mają wielkie , nawet do 3 kilo jeden, i dużo mięsa tam jest, czasami biorę skrzydełka po 4 zł kilo, a czasami mają drugi gatunek udek też po 4 zł, ale nie zawsze
Na promocji w sklepie kupuję uda za 4,30 zł dziś były po 5,10 zł ,normalne nie drugiego gatunku, kurczaki 3 kg faktycznie duże może to brojlery, bardzo szybko tuczone i bardziej napakowane chemią, spytaj się czy to nie o nie chodzi, nie wiesz czy oni mają jakiś handel obwoźny, skrzydełka u mnie drożej po 6,50 kg, dziś np. były piersi z kuraka po 11,90 kg więc do tego domieszać udka aby było tłuściejsze i można psa uraczyć smacznym obiadem.
-
- Informacje
-