Pierwszego dnia dostał karme mokra z puszki pierwsza lepsza w sklepie kupiłem zjadł az mu sie uszy trzęsły pomyslałem jak on tak to je to kupie mu to nastepnego dnia jeszcze raz ale nie bo jak kupiłem to juz odmowił jedzenai tej karmy.
Potem kupiłem w sklepie dla zwierzat karme dla niego sucha z poczatku jadł troche sam a pozniej juz musiałem go karmic bo nie chciał tego jeść troszke w wodzie wymoczyłem i jadł powoli z ręki ale tak psa nie moge uczcy musi sam jeść.
Potem dawałem mu makaron gutowany +kurczaka troszke wybrzydzał ale zjadł wszystkie mieso a kluski polowe zostawił porcja nie była duza nie wiedziałem co mu dawac to kupiłem jeszcze puszke mokrej karmy ,,Pedigree'' jadł az mu sie znudzilo jak kupiłem 2 raz. Potem kupiłem dalej cos innego karme sucha ,,Junior'' i ,,Pedigree'' narazie wyprubowałem junior je ale tak samo chce byc karmiony z reki bo zje jakas ilosc sam a potem nawet tego nie chce ruszyc...
Dzis pod wieczor planuje mu zrobic kasze +kurczak gutowany z marchewka gutowana ale nie wiem czy zje kasze
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nie wiem co mam zrobic bo od kiedy dostałem mojego pieska wydaje mi sie ze troszke spadł na wadze a karmie go wydaje mi sie dobrze tylko on wybrzydza ,kazdej nocy sie budzi stęka lezy cały czas spi i jęczy nie wiem co mam zrobic pomozcie mi i doradzcie co mam mu przygotowyac do jedzenia by sam jadł bez mojej pomocy.