od ponad dwóch miesięcy nasz plan żywieniowy przedstawia się następująco : sucha karma ProPlan Light Digestion z jagnięciną na śniadanie i obiad, na kolację mokry Applaws . Na refluks i kręgosłup zioła ,oraz Omega 3 i witaminy Bephar Top 10. Controloc i Polprazol odstawione. Efekty super ! Skończyło się odbijanie i wymioty a do tego psica fajnie trzyma wagę . Ufff mam nadzieję , że ten zestaw sprawdzi się na dłużej.
Kończą się nam witaminy i zastanawiam się czy nadal kupować Top 10 czy może cos innego . Co polecacie ?
dwa chróbska i dylemat żywieniowy , pomóżcie proszę
Piotr - Wszędzie gdzie możesz na kotach/psach polecasz karmę Canagan wygląda na to,że masz cos wspólnego z dystrybucją tej karmy a karma droga jak nie wiem co i tej samej(a nawet lepszej bo sprawdzonej od lat )jakości dużo tańsza jest karma TOTW .
Ciekawe czy tak będziesz się cieszył jak znacznie więcej niż zaoszczędzisz na karmie wydasz na weterynarza . Wystawiasz sobie świadectwo takim komentarzem , żal tylko psa !Pawelek91 pisze:ja kupuję najtańsze żarcie z biedronki i się cieszą. Jak przyzwyczaisz psa do jedzenia takich smakołyków to nie będzie chciał jeść nic innego
Przestań wypisywać głupoty i skasuj darmową reklamę w podpisie .Pawelek91 pisze:ja kupuję najtańsze żarcie z biedronki i się cieszą. Jak przyzwyczaisz psa do jedzenia takich smakołyków to nie będzie chciał jeść nic innego
-
- Informacje
-