dwa chróbska i dylemat żywieniowy , pomóżcie proszę

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gayka

29 marca 2014, 07:26

od ponad dwóch miesięcy nasz plan żywieniowy przedstawia się następująco : sucha karma ProPlan Light Digestion z jagnięciną na śniadanie i obiad, na kolację mokry Applaws . Na refluks i kręgosłup zioła ,oraz Omega 3 i witaminy Bephar Top 10. Controloc i Polprazol odstawione. Efekty super ! Skończyło się odbijanie i wymioty a do tego psica fajnie trzyma wagę . Ufff mam nadzieję , że ten zestaw sprawdzi się na dłużej.
Kończą się nam witaminy i zastanawiam się czy nadal kupować Top 10 czy może cos innego . Co polecacie ?
Piotr425

07 maja 2014, 00:44

Spróbuj Canagan, wg twojego opisu pasuje parametrami. Mają w ofercie junior i light które powinny pasować.
Awatar użytkownika
Robert A.

07 maja 2014, 14:00

Piotr - Wszędzie gdzie możesz na kotach/psach polecasz karmę Canagan wygląda na to,że masz cos wspólnego z dystrybucją tej karmy a karma droga jak nie wiem co i tej samej(a nawet lepszej bo sprawdzonej od lat )jakości dużo tańsza jest karma TOTW .
Pawelek91

07 maja 2014, 14:51

ja kupuję najtańsze żarcie z biedronki i się cieszą. Jak przyzwyczaisz psa do jedzenia takich smakołyków to nie będzie chciał jeść nic innego
Gość

07 maja 2014, 17:20

Pawelek91 pisze:ja kupuję najtańsze żarcie z biedronki i się cieszą. Jak przyzwyczaisz psa do jedzenia takich smakołyków to nie będzie chciał jeść nic innego
Ciekawe czy tak będziesz się cieszył jak znacznie więcej niż zaoszczędzisz na karmie wydasz na weterynarza . Wystawiasz sobie świadectwo takim komentarzem , żal tylko psa !
Awatar użytkownika
Robert A.

07 maja 2014, 17:32

Pawelek91 pisze:ja kupuję najtańsze żarcie z biedronki i się cieszą. Jak przyzwyczaisz psa do jedzenia takich smakołyków to nie będzie chciał jeść nic innego
Przestań wypisywać głupoty i skasuj darmową reklamę w podpisie .
ODPOWIEDZ
  • Informacje