Moj pies od urodzenia podjada, praktycznie wszystko i jest cały i zdrowy! (oczywiście wszystko w granicach rozsądku!)
Jamnik krótkowłosy z rodowodem lat 10
Czy pies naprawde nie może jeść czekolady?
-
tak, bo to widać po psie, że coś mu jest. na przykład, że wysiada mu wątroba. w żadnym wypadku nie dajemy psu czekolady!
-
tak, pies na prawdę nie może w żadnym wypadku jeść czekolady. pozwalanie mu na to jest wyrazem braku odpowiedzialności ze strony właściciela
Objawy tego jak szkodzą słodycze nie są widoczne gołym okiem. Radziłabym przejść się do weterynarza na badanie pieska, zeby sprawdzić, czy wszystko z nim dobrze. Pieski z chęcią podjadają słodycze, ale powinno się im tego zabraniać, nie stwarzać takiej możliwości.
-
witam.
Ja swojemu pieskowi nie daje czekolady, ale czasami dostaje np. chipsy:) Ja nie zauważyłem u niego jakichś zamian:) Uważam również że bez przesady można mu od czasu do czasu dać coś niezdrowego:)
pozdrawiam ciepło:)
Ja swojemu pieskowi nie daje czekolady, ale czasami dostaje np. chipsy:) Ja nie zauważyłem u niego jakichś zamian:) Uważam również że bez przesady można mu od czasu do czasu dać coś niezdrowego:)
pozdrawiam ciepło:)
-
- Informacje
-