WETERYNARZ KRAKÓW
Nie przeczytałem tego regulaminu wcale, wiec nie byłem świadom treści tego regulaminu. Przyznaje sie do błędu.
WSZYSTKICH ZA OBRAZLIWE SŁOWA PRZEPRASZAM ZA TO ZE KOGOS URAZILEM. CIEBIE "GOSC" ROWNIEZ.
MAM NADZIEJE ZE PRZEPROSINY ZOSTANA PRZYJETE PRZEZ KULTURALNEGO CZLOWIEKA JAKIM JESTES TY.
POZDRAWIAM.
WSZYSTKICH ZA OBRAZLIWE SŁOWA PRZEPRASZAM ZA TO ZE KOGOS URAZILEM. CIEBIE "GOSC" ROWNIEZ.
MAM NADZIEJE ZE PRZEPROSINY ZOSTANA PRZYJETE PRZEZ KULTURALNEGO CZLOWIEKA JAKIM JESTES TY.
POZDRAWIAM.
-
To nie jest zaden spam.
Sa to moje przeprosiny od serca ode mnie samego, a nie z powodu interwencji admina gdyż takiej nie było.
Przemyślałem swoje postępowanie, nie miałem racji, a stylem swojej wypowiedzi wpadając w złość obraziłem wiele osób w tym Ciebie.
Mam nadzieje, że uznasz iz każdy może kiedyś zbłądzić i przyjmiesz jako osoba kulturalna moje przeprosiny.
Jeszcze raz przepraszam Cie i wszystkich innych za słowa które Was uraziły.
lwasikowski
Sa to moje przeprosiny od serca ode mnie samego, a nie z powodu interwencji admina gdyż takiej nie było.
Przemyślałem swoje postępowanie, nie miałem racji, a stylem swojej wypowiedzi wpadając w złość obraziłem wiele osób w tym Ciebie.
Mam nadzieje, że uznasz iz każdy może kiedyś zbłądzić i przyjmiesz jako osoba kulturalna moje przeprosiny.
Jeszcze raz przepraszam Cie i wszystkich innych za słowa które Was uraziły.
lwasikowski
Proszę administratorów o usunięcie tego wątku z powodu złamania regulaminu Forum.
Czyli warunki rejestracji to regulamin. W takim razie proszę o wskazanie które postanowienia regulaminu łamie ten wątek?
Gościu, jesteś na forum weterynaryjnym Krakvetu więc przede wszystkim jest pewnym nietaktem polecanie tu innych lecznic. Takie rzeczy powinno się robić wyłącznie na PW. Dlatego Harpia napisała, że należałoby ten wątek usunąć. Jeśli ktoś chce to może się zwrócić do dr Jarka z prośbą o polecenie dobrego lekarza jakiejś specjalności w konkretnym mieście, ale zawsze załatwia się te rzeczy poza Forum. Co prawda nie znalazłam o tym wzmianki w regulaminie rejestracji, ale wszystkim użytkownikom wiadomo, że reklamowanie czegokolwiek poza działem "Ogłoszenia" jest zabronione - w innych działach Admin ma prawo takie reklamy usunąć. Mniej więcej o to chodzi.
ATA, ja odniosłem się do postu kaasi, a nie harpi. Myślałem, że gdzieś tutaj jest regulamin którego nie mogę odnaleźć. Wychodzi jednak na to, że poza tym, że ten wątek jest nietaktowny w żaden sposób nie łamie regulaminu czy warunków rejestracji.
Oczywiście zgodzę się, że nietaktem jest polecanie innych lecznic czy sklepów internetowych na forum Krakvetu. Zgadzam się również z tym co napisała harpia - można to jak najbardziej uznać za spam i należałoby usunąć.
Z tego co napisałaś można wywnioskować, że ten sam wątek zamieszczony w dziale "ogłoszenia" byłby w porządku.
Oczywiście zgodzę się, że nietaktem jest polecanie innych lecznic czy sklepów internetowych na forum Krakvetu. Zgadzam się również z tym co napisała harpia - można to jak najbardziej uznać za spam i należałoby usunąć.
Z tego co napisałaś można wywnioskować, że ten sam wątek zamieszczony w dziale "ogłoszenia" byłby w porządku.
harpia, nie regulamin a Warunki Rejestracji. Regulamin jest, ale sklepu. Nie ma Regulaminu Forum więc się już nie powtarzaj.harpia pisze:Powtarzam, przy rejestracji masz regulamin do przeczytania.
Fakt, to napisała Kasia Myślę, że dział "ogłoszenia" jest dość pojemny, jednak większość z nas pojawia się tutaj, żeby otrzymać porady i pomoc od Pana Jarka i innych użytkowników, a nie po to żeby wychwalać (czy krytykować - bo to też się zdarza) innych lekarzy. Czasem ktoś pyta o dobrego lekarza czy lecznicę, ale odpowiedzi otrzymuje na PW. Zresztą każdy ma inne doświadczenia - mnie się zdarzało polecać komuś lecznice, z którymi akurat osoba pytająca miała złe doświadczenia. Ja akurat byłam z nich zadowolona. Tak, że to indywidualne sprawy. A co do regulaminu, to też chętnie bym go zobaczyła, jeśli to coś innego niż warunki rejestracji. Bo jeśli istnieje to przyznaję bez bicia mi umknął
Nawet jeśli regulamin nie jest oficjalnie spisany, to każdy, kto spędzi choć trochę czasu na tym forum, orientuje się, że istnieje tu zasada „żadnych reklam”. Wybaczcie, jeśli na wyrost nazwałam obowiązujące tutaj zasady regulaminem, ale o to właśnie mi chodziło. A poza tym moja wypowiedź była skierowana do administratorów, więc nie wiem po co ta cała dyskusja. W dalszym ciągu uważam, ze ten wątek powinien zostać usunięty.
Jasne, że powinien być usunięty bo pomijając inne powody z żywieniem też nie ma nic wspólnego.
Ja też się naszukałem odrębnego od warunków rejestracji regulaminu i go nie znalazłem, dlatego wykorzystałem okazję by o niego zapytać. Bo moim zdaniem przydałoby pewne sprawy wyjaśnić jednoznacznie. Wiadome, że podawanie linków do konkurencyjnych sklepów internetowych powinno być zakazane. Ale w podaniu linka dotyczącego opisu jakiejś choroby, sposobów jej leczenia czy postępowania z psem np. z dysplazją zamieszczonego na jakimś innym serwisie internetowym nie widzę nic złego. Nie byłoby również problemu z wątkami Fairah opisującymi domowe przepisy dla psów gdyby można było podać do nich link. Przecież to żadna konkurencja dla forum Krakvetu. Fakt, że może to jakaś reklama dla tych serwisów, ale z drugiej strony to forum na tym nic nie straci przecież, a właściele zyskają wiedzę którą mogą wykorzystać z korzyścią dla swoich zwierzaków.
Ja też się naszukałem odrębnego od warunków rejestracji regulaminu i go nie znalazłem, dlatego wykorzystałem okazję by o niego zapytać. Bo moim zdaniem przydałoby pewne sprawy wyjaśnić jednoznacznie. Wiadome, że podawanie linków do konkurencyjnych sklepów internetowych powinno być zakazane. Ale w podaniu linka dotyczącego opisu jakiejś choroby, sposobów jej leczenia czy postępowania z psem np. z dysplazją zamieszczonego na jakimś innym serwisie internetowym nie widzę nic złego. Nie byłoby również problemu z wątkami Fairah opisującymi domowe przepisy dla psów gdyby można było podać do nich link. Przecież to żadna konkurencja dla forum Krakvetu. Fakt, że może to jakaś reklama dla tych serwisów, ale z drugiej strony to forum na tym nic nie straci przecież, a właściele zyskają wiedzę którą mogą wykorzystać z korzyścią dla swoich zwierzaków.