Witam
Mam pytanie. Jak to możliwe ,że sklepy internetowe krakvet równiez podają inny skład karmy niż to jest na worku.
Ja jestem w szoku dwa tygodnie szukałam karmy czytałam opinie , komentarzy publikacje medyczne itp . Po długim czasie znalazłam karmę i jakież było moje zaskoczenie dzisiaj jak przeczytałam skład karmy na worku jest inny niż podają sklepy internetowe. Wprowadzacie ludzi w błąd.
Różnica w składzie na stronie internetowej i na worku
Od kilku lat tutaj na forum piszemy , że najważniejszy jest skład na opakowaniu a nie widniejący w sklepach internetowych.
Czasami jest tak ,ze nawet bezpośredni importer na swojej stronie zamieszcza zmieniony(często lepszy skład) od tego widniejącego na opakowaniu.
Dlatego najlepszym sposobem przed zakupem karmy jest dopytać ludzi na forum, o konkretny skład z opakowania.
Czasami jest tak ,ze nawet bezpośredni importer na swojej stronie zamieszcza zmieniony(często lepszy skład) od tego widniejącego na opakowaniu.
Dlatego najlepszym sposobem przed zakupem karmy jest dopytać ludzi na forum, o konkretny skład z opakowania.
Witam
Ja to wszystko Panie Robercie wiem dlatego jak tylko karma do mnie dotarła czytałam skład na worku.
MI chodzi o to ,że jak ma się psa dużej rasy to ciężko by było zamówić parę karm po 15 kg ,żeby tylko zobaczyć skład.
Dystrybutorzy też widzę są nieco podstępni wprowadzają klienta w błąd. Piszą ,że min 58 % mięsa nie dodając ,że po obróbce i na worku jest np 15 %.
Mam pytanie jeszcze inne
Co Pan myśli o karmach
Nutra Gold dla szczeniąt ras olbrzymich i Breeders bag
Cibau
Farmina
N&D
Mera Dog
Będę wdzięczna za jakąś podpowiedz co wybrać dla szczeniaka dużej rasy co by sobie spokojnie rósł.
Ja to wszystko Panie Robercie wiem dlatego jak tylko karma do mnie dotarła czytałam skład na worku.
MI chodzi o to ,że jak ma się psa dużej rasy to ciężko by było zamówić parę karm po 15 kg ,żeby tylko zobaczyć skład.
Dystrybutorzy też widzę są nieco podstępni wprowadzają klienta w błąd. Piszą ,że min 58 % mięsa nie dodając ,że po obróbce i na worku jest np 15 %.
Mam pytanie jeszcze inne
Co Pan myśli o karmach
Nutra Gold dla szczeniąt ras olbrzymich i Breeders bag
Cibau
Farmina
N&D
Mera Dog
Będę wdzięczna za jakąś podpowiedz co wybrać dla szczeniaka dużej rasy co by sobie spokojnie rósł.