N&D Canine, producent Farmina Pet Food

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Robert A.

25 lutego 2016, 11:58

Gayka sieciowe zoologiczne też chcą zarobić na tej karmie :wink:
Gayka

25 lutego 2016, 12:16

Robert A. pisze:Gayka sieciowe zoologiczne też chcą zarobić na tej karmie :wink:
czyżbyś sugerował niewłaściwy stosunek ceny do jakości ? :wink: droga jak diabli jest .
Martines999

25 lutego 2016, 12:52

Gayka pisze:Dzięki ! Ja ją skreśliłam, bo widziałam na półce w jakimś sieciowym zoologicznym :wink:
Hmmm...a jakie to ma znaczenie? Czyżby każda karma jaka jest w sieciowym zoologiku to był shit ? :shock: Orijen, Taste of the Wild, Fitmin, Acana, Brit Care, Wolfsblut, Bozita Robur, Josera czy Nutra Nuggets - m in. takie karmy wczoraj widziałem w jednym z sieciowych zoologików. Czy te karmy są złe?
A co do ceny to wiadomo że w stacjonarnych sklepach, szczególnie tych w centrach handlowych, jest sporo drożej. Poszukaj z necie.
Gayka

25 lutego 2016, 13:00

Ależ nie ma żadnego ! właśnie dlatego napisałam, że źle oceniłam po miejscu sprzedaży !
Awatar użytkownika
Robert A.

25 lutego 2016, 14:16

Gayka pisze:
Robert A. pisze:Gayka sieciowe zoologiczne też chcą zarobić na tej karmie :wink:
czyżbyś sugerował niewłaściwy stosunek ceny do jakości ? :wink: droga jak diabli jest .
Nie, nie o cenę mi chodziło po prostu jest to ciekawa karma i też chcą na niej zarobić z drugiej strony to dobrze , że zoologiki się rozwijają i na półkach można zobaczyć coś więcej poza Puriną Dog Chow,Pedigriee,Royalem
Boss&Bursztyn hod.

02 stycznia 2018, 15:03

Farmina to super karma. Stosuję ją już pow. 8lat. Karmię glownie wersją super premium ryba i ryz. A takze n&d baranina i dynia oraz śledź i ziemniaki. Tej ostatniej jeden z moich 34 owczarkow niem. , nie toleruje.-chyba te ziemniaki na niego źle działają. Karma jest doskonale trawiona. Wersja z rybą, nie ma nic z kurczaka co jest bardzo ważne, gdyż kurczak jest trucizną zresztą jak i łosoś- sztucznie pędzone zwierzęta chemią. Do tego "uprawa" łososia odbywa sie w malych zatrutych akwenach wodnych. Unikam kurczaka i łososia jak ognia. Łosoś z naturalnych łowisk jest super lecz jego jest tak malo i jest tak drogi, że można zapomnieć o jego istnieniu w karmie dla zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • Informacje