zywienie
Suplementy Caniforte powstały, aby wzmocnić zdrowie psa i poprawić jego kondycję. Dodane do karmy uzupełniają codzienną dietę psa.Robert A. pisze:W jakim celu są stworzone te suplementy i na co mają pomóc?
W zależności od rodzaju suplementu działa on między innymi na:
- poprawę witalności (szczególnie u psów chorych i starszych),
- łagodzenie bólu i stanów zapalnych,
- wspomaga leczenie antybiotykami,
- wspomaga leczenie choroby wrzodowej przewodu pokarmowego,
- wspomaga suki w okresie ciąży i karmienia,
- łagodzi ból,
- wspomaga rozwój szczeniąt,
- zmniejsza agresję i nadpobudliwość.
- przyspiesza rekonwalescencje po operacjach, chorobach,
Cała oferta dostępna na stronie xxxxxxxxx tam też więcej informacji na temat poszczególnych produktów.
Myślę, ze nie ale raz na jakiś czas to wiadomo, że nie powinno zaszkodzić, ja karmię Pedigree, bo mój pies jest wrażliwy i nie może jadać takich gotowanych bo wymiotuje, po suchej nie, jest tyle różnych opinii, o tych karmach, Czy naprawdę uważacie, że Pedigree nie jest dobra.
Agaka z kogo robisz głupa? wszystkie twoje posty dotyczą pedigree, whiskasa, dentastix, nie jednokrotnie osoby udzielające się na forum od dawna, wyraziły swoją opinię na temat tych produktów i nikt 100 razy nie będzie się powtarzać, wystarczy spojrzeć na skład, jeśli twoim zdaniem jest ok to nie ma o czym dyskutować.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2016, 07:53 przez Gimbo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
No widocznie agaka reklamuje te firmy i chce pomóc im nabierać ludzi.
zdecydowanie powinnaś. Jakiś czas mu nie zaszkodzi ale długotrwałe zjadanie tak wysokobiałkowej karmy spowoduje u psa problemy.
To co dla kota jest odpowiednie i mu wystarcza to nie koniecznie tak samo zadziała u psa. Ja btm unikał takich sytuacji... Pies musi dostawać karme przeznaczoną dla niego, według ego zapotrzebowania i nie powinno się kombinować. Najlepiej kupować sprawdzone, pełnowartościowe karmy, dobrej jakości.
-
- Informacje
-