Witaj Robercie!
wysłałam wiadomość na priva
jaki może być pozytywny wpływ diety na tłuszczaki
Przytulię kupuję w sklepie zielarskim , mielę i podaję okolo 2 łyżeczek dziennie do posiłku.
Jeśli chodzi o tłuszczaka to na chwilę obecną jest ledwo wyczuwalny.Właściwie to o nim zapomniałam. Być może stało się to za sprawą ziol , oprócz przytuli na przemian podawałam Merlinowi ziola polecane przez Roberta, składu nie znam. Być może ostatnie zdarzenia związane z rozszerzeniem żołądka i intensywna codzienna , pooperacyjna bioenergoterapia odegrały ważną rolę w w niemal całkowitym zniknięciu tłuszczaka . Totalną redukcję tłuszczaka wlaśnie zaobserwowałam po tych naszych traumatycznych przejsćiach.
Podawaj też algi , nienasycone kwasy tłuszczowe są skuteczne na ludzkie tłuszczaki no i pewnie też psie . A jeszce dodam , że od 2 miesiecy pies jest na diecie , dostaje głownie mieso gotowane , z niewielką ilością węglowodanów ,możliwe że dieta z udziałem 10- 15 % węglowodanów też odgrywa w tym swoją rolę.
Jeśli chodzi o tłuszczaka to na chwilę obecną jest ledwo wyczuwalny.Właściwie to o nim zapomniałam. Być może stało się to za sprawą ziol , oprócz przytuli na przemian podawałam Merlinowi ziola polecane przez Roberta, składu nie znam. Być może ostatnie zdarzenia związane z rozszerzeniem żołądka i intensywna codzienna , pooperacyjna bioenergoterapia odegrały ważną rolę w w niemal całkowitym zniknięciu tłuszczaka . Totalną redukcję tłuszczaka wlaśnie zaobserwowałam po tych naszych traumatycznych przejsćiach.
Podawaj też algi , nienasycone kwasy tłuszczowe są skuteczne na ludzkie tłuszczaki no i pewnie też psie . A jeszce dodam , że od 2 miesiecy pies jest na diecie , dostaje głownie mieso gotowane , z niewielką ilością węglowodanów ,możliwe że dieta z udziałem 10- 15 % węglowodanów też odgrywa w tym swoją rolę.
- Hunter i ja
Troche z innej beczki: Robercie, czytalam na forum, ze masz "ziolowy" sposob na lamblie. Kuracje z orzecha juz przeszlismy (3x10 dni, jak radzila Isabelle), lekarz mowi, ze po orzechu jest znacznie lepiej, ale chce mlodemu mimo wszystko podac tabletki. Ostatnim razem (na poczatku listopada) jak dostal anaerobex to skonczylo sie na tygodniu kroplowek, bo mu wysiadl przewod pokarmowy. On nawet po kawalku surowej marchewki ma rozwolnienie, taki szlachecki osobnik nam sie trafil. Jest na TOTW, dostaje algi, 9-cio miesieczny labrador, wazy prawie 30kg. Poradzisz nam cos?
Robercie jak dawkować przytulię dla psa o wadze 11 kg w jakich odstępach czasowych podawać-chodzi o tluszczaki,co jeszcze mogę wdrozyć/nie będę zakładac konta bo nie mam emaila. Proszę o odpowiedz, dziękuję
Czy istnieje zioło które mozna podawać psu zapobiegawczo na kamienie moczowe-miał juz piasek a nie chcę dopuscic do gorszego??
Czy istnieje zioło które mozna podawać psu zapobiegawczo na kamienie moczowe-miał juz piasek a nie chcę dopuscic do gorszego??
Witam. Mój York na tłuszczaka na piersi wielkości 3 cm. Ostatnio Zadzim bardzo szybko rosnąć. Może dlatego że obcierają dust o niego szelki a może z innego powodu. Proszę napisać czy jest jakiś sposób żeby się tego pozbyć nieoperacyjne.
tylko operacyjnie innej metody nie ma.
-
- Informacje
-