Żywienie domowe - ilość?
[quote="Retriver"]filodendron, dziękuję za odpowiedź również naczytałam się o cudownych właściwościach komosy, zmielona to raczej nie ma szans na spożycie, pies brei nie tknie , nawet ryż do mięsa musi być ugotowany osobno, sprawdza się również makaron razowy i [url=httpxxxxxxxxxxx
mój pies nie lubi kaszy jaglanej, podobnie komosa nie przejdzie. z wypełniaczy tylko ryż i makaron razowy.
mój pies nie lubi kaszy jaglanej, podobnie komosa nie przejdzie. z wypełniaczy tylko ryż i makaron razowy.
-
A mój piesek je prawie wszystko co mu dam
Swoja sunię(lat ok.15) karmię tylko
Wywarem z kurzych łapek (kolagen w naturalnej postaci )
miesem mielonym wołowym,watróbka surowej ,żołądków gotowanych z dodatkiem aktualnych warzyw obecnie cenne są brokuły oraz zioła,kurkuma,mieta,pokrzywa (suszone) i dodatek oleju lnianego lub kokosowego.
Daję jej taka porcje ok.godz.16 a rano dostaje łapkę na przegryzke (ugotowana oczywiście)
Uważam ze taki rodzaj pozywienia jest dużo bardziej wartościowy niż gotowe kulki (nie wiadomo z czego).
SMACZNEGO PSIAKI
Wywarem z kurzych łapek (kolagen w naturalnej postaci )
miesem mielonym wołowym,watróbka surowej ,żołądków gotowanych z dodatkiem aktualnych warzyw obecnie cenne są brokuły oraz zioła,kurkuma,mieta,pokrzywa (suszone) i dodatek oleju lnianego lub kokosowego.
Daję jej taka porcje ok.godz.16 a rano dostaje łapkę na przegryzke (ugotowana oczywiście)
Uważam ze taki rodzaj pozywienia jest dużo bardziej wartościowy niż gotowe kulki (nie wiadomo z czego).
SMACZNEGO PSIAKI
-
- Informacje
-