Drapanie się i tycie w związku z karmą.
Witam Cię Beatko
Poczekaj cierpliwie , tu tez jest wiele życzliwych osób Może sam Pan doktor Ci coś poradzi
Słuchaj a czemu ty właściwie mieszasz psu 2 karmy?
A byłaś z pieskiem u weta i zrobiłaś ew. testy alergiczne i badania żeby dojść przyczyny drapania się psa i tycia?
A byłaś z pieskiem u weta i zrobiłaś ew. testy alergiczne i badania żeby dojść przyczyny drapania się psa i tycia?
Witam ja tez mam cocker spaniela i karmie royalem bytowym i wet. i tez zauwazylem ze sie drapie po szyji mysle ze to jest po karmie. Pozdrawiam
Sam juz niewiem co mam wybrac sunia ma 8 miesiecy miala juz royala vet i bytowy,hilsa,purine proplan, niewiem co by bylo dla niej smakowite.Z tych karm co wymienilem piesek nie chce nawet na nie patrzec.Zastanawiam sie co by jej najlepiej smakowalo??
Jesli masz problem ze piesek niechetnie je karme sucha sprobuj Acana Salmon & Potato na bazie łososia i ziemniaków.
Moj pies tez ma uczulenie na karmy inne (prawdopodobnie kurczak) w dodatku jest strasznym niejadkiem na suche karmy i dopiero ta karme zaczął jeśc z wielką ochotą, a i będzie mu służyć jako karma dla psów ze skłonnościami do alergii (nie zawiera żadnego mięsa oprócz z ryby, oraz żadnej pszenicy).
Moj pies tez ma uczulenie na karmy inne (prawdopodobnie kurczak) w dodatku jest strasznym niejadkiem na suche karmy i dopiero ta karme zaczął jeśc z wielką ochotą, a i będzie mu służyć jako karma dla psów ze skłonnościami do alergii (nie zawiera żadnego mięsa oprócz z ryby, oraz żadnej pszenicy).
A sorki, to szczeniak wiec raczej będzie ta karma za uboga w białko. Ale niech sie lepiej lekarz wypowie.
xbeatax.Dzieki za rade nie probowalem Belcando byc moze bedzie odpowiednia dla mojej spanielki.Duzo tez czytalem o Acana dla szczeniat ponoc jest rewelacyjna.