taaa w sam raz ;/
SKŁAD: ryż, suszone białko drobiowe, tłuszcze zwierzęce, suszone białko wołowe i wieprzowe*, izolat białka roślinnego*, kukurydza, pulpa buraczana, mąka kukurydziana, hydrolizat białka zwierzęcego, gluten kukurydziany, sole mineralne, olej sojowy, olej rybny,
Jaka karma najlepsza dla szczeniaka?
Karm jest tyle rodzajów że nie sposob ich policzyc. Pamietajcie jednak ze nie zawsze kazda karma dostarcza odpowiednich wartosci odzywczych, mineralow i witamin. Polecam dodawac zwierzakowi takie kapsulki Vetaminex od vetexpert ktore dostarczaja to co jest potrzebne dla prawidlowego rozwoju organizmu czworonoga
-
My wybraliśmy taką z naturalnych składników i bez zboża - Bozita. Zero chemii, bez GMO i bez żadnych sztucznych składników
My dla swojego szczeniaczka kupiliśmy karme Bozita bo dużo o niej słyszałam i na prawdę się sprawdza . Zero alergii , sierść lśniąca a po tym marketowkach podobno alergie się pojawiają .
Kupiłam pakiety próbne z różnych firm i najbardziej podrasowana nam bozita . Ma świetny skład i nie zawiera GMO.
-
Bo te marketowe to więcej chemii niż to wszystko warte. I zawierają dużo zbóż. Ostatnio jak wzięłam jedną karmę do ręki z "wołowiną" w składzie i na odwrocie zobaczyłam 4% wołowiny to się załamałamGosiaPazik pisze: ↑22 lipca 2018, 21:29My dla swojego szczeniaczka kupiliśmy karme Bozita bo dużo o niej słyszałam i na prawdę się sprawdza . Zero alergii , sierść lśniąca a po tym marketowkach podobno alergie się pojawiają .
-
Dla szczeniaczka z karm Bozita polecam Puppy&Junior ze swieżym kurczakiem, bez pszenicy, która zawiera FOS .
Mam ośmiomiesięcznego szczeniaka owczarka niemieckiego. Jaka karma będzie dla niego najlepsza? Zaznaczę, że Royal Canin German Shepperd Puppy i Brit Care GF Puppy się nie sprawdziły. Najbardziej smakowała mu Eukanuba growing puppy. Po jakie suche karmy warto sięgnąć?