Moja psinka Inka nie chce jeść suchego pokarmu...
Ani nawet czasami swojego obiadku(ugotowana pozcja rosołowa z chlebem)...
Co zorbić żeby zaczeła jeść??
NiejADek
a jakim suchym ja karmisz
suchy chleb to nienajlepsza dieta do tej porcji lepije ryż i warzywa lub makaron ...
moja suka kiedy nie chce jeśc suchego dostaje dodatek w postaci polewki z oliwy lub twarogu lub tuńczyka w zalewie i zaraz wcina
suchy chleb to nienajlepsza dieta do tej porcji lepije ryż i warzywa lub makaron ...
moja suka kiedy nie chce jeśc suchego dostaje dodatek w postaci polewki z oliwy lub twarogu lub tuńczyka w zalewie i zaraz wcina
z tym tuńczykiem to musze spróbować:)
Kupuje karme średniej jakości:(
peedigre(nie wiem jak sie pisze)
Kupuje karme średniej jakości:(
peedigre(nie wiem jak sie pisze)
a jakie karmy polecacie??
bellinka zapewne kochasz swego zwierzaka i chcesz dla niego jak najlepiej - wiec dlaczego jestes takim leniem ...
na samej górze masz topic o polecanych karmach poniżej tez kilka świetnych ... wystarczy poświecić parę minut wejść do sklepu porównać skład i ceny ...
powodzenia i nie karm psa takim paskudztwem juz lepiej gotuj + witaminy ...
na samej górze masz topic o polecanych karmach poniżej tez kilka świetnych ... wystarczy poświecić parę minut wejść do sklepu porównać skład i ceny ...
powodzenia i nie karm psa takim paskudztwem juz lepiej gotuj + witaminy ...
Troche to głupie takie dziwakowanie, pies powinien jesc normalnie z miski.
Ja karmie Chicken Soup jak dla mnie rewelacja dużo lepsza od Royala, Eukabuny itp.
Ja karmie Chicken Soup jak dla mnie rewelacja dużo lepsza od Royala, Eukabuny itp.
Nie wszyscy. Część osób pracujących z psami ma zdanie, że sypiesz psu do miski i jak nie zje w 5 minut, zabierasz miche, niech się nauczy, że jak nie zje odrazu to dostaje w porze nastepnego posiłku.
A nie jakieś nianczenie i proszenie sie psa aby łaskawie zjadł.
To nie pies ma rzadzic Toba.
A nie jakieś nianczenie i proszenie sie psa aby łaskawie zjadł.
To nie pies ma rzadzic Toba.
-
- Informacje
-