zapytanie
Witam mam 5 miesięcznego goldena po wizycie u weterynarza dowiedziałam się ( po prześwietleniu) iż mój piesek ma podejrzenie dysplazji zalecono bym kupiła artroflex jednak nie dowiedziałam się jak mam go podawac i przez jaki okres czasu. Preparatu jeszcze nie kupiłam gdyż nie był dostępny Prosze o jakies wskazówki z góry dziękuje i pozdrawiam
będą one na opakowaniu ale przez 2 tyg 5ml. potem po 2.5 ml.
Jako,że to mój pierwszy post to grzecznie się witam Dzień dobry wszystkim .
Mam takie zapytanie mam 5 letnia sunie wachtelhunda ostatnio zauważyłam, że zlizuje tynk ze ścian. Czy to oznacza że brakuje jej wapnia ?? Nie mogę jej tego oduczyć . Będę wdzięczna za wszelkie rady
Mam takie zapytanie mam 5 letnia sunie wachtelhunda ostatnio zauważyłam, że zlizuje tynk ze ścian. Czy to oznacza że brakuje jej wapnia ?? Nie mogę jej tego oduczyć . Będę wdzięczna za wszelkie rady
Napisz czym karmisz swojego psiaka a w wolnej chwili przeczytaj proszę to: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... light=tynk
Piesek dostaje do jedzenia:pokarm z puszki, sucha, karmę czasami mama tez gotuje jedzonko np taki zewstaw serduszka kurczaków, płatki owsiane/kasza +warzywa, piesek ostatnio wyrywa rzodkiew z działki i zjada
Dziękuje za link, widzę że zapowiada się kolejna wizyta u veta
Dziękuje za link, widzę że zapowiada się kolejna wizyta u veta
jeśli nic więcej nie stosujesz to może być sparawa niedoborowa.