która lepsza nutra gold czy eukanuba?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

ATA

06 czerwca 2007, 19:11

O ile się nie mylę to skład tej karmy jest zaraz w pierwszym poscie tego wątku: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... highlight=
Zresztą i cały wątek warto przeczytać bo dotyczy tego samego co bieżący :wink:
Gość

08 czerwca 2007, 14:33

dziękuję AtA poczytałam ,i nie jestem przekonana do tej karmy,po traumatycznym przezyciu z biomilem (własnie wróciłam od lekarza z receptą-pies jest uczulony na coś co jest w tej karmie i ma zmiany skórne) spróbuję nutry gold jeśli sie nie uda cóż albo pies bedzie musiał jesc royala albo głodować innego wyjscia nie widze :roll:
OWCZARZ

09 czerwca 2007, 14:20

Jak to nie jesteś przekonana do tej karmy? Cyzli Chicken Soup? Jest o niebo lepsza od Biomillla?

Co Ci jeszcze brakuje w składzie tej karmy? Ma skład o wiele lepszy od Royala, Eukanuby itd.

Jest produkowana przez ten sam koncern do Nutra Gold, jednak porównawszy składy ma korzystniejszy niż Nutra Gold...

Karma ta jest bardzo ceniona w USA. Więc nie rozumiem trochę Twojego stwierdzenia ze skład Ci nie odpowiada.

Jesli mogę coś doradzić, to moj owczarek niemiecki miał alergię nie wiadomo na co, prawdopodobnie pokarmową, dopiero po przejsciu na Chicken Soup Large Breed Adult Formula, wszystko mu się uspokoiło i wygoiło.

Zrobisz jak zechcesz, ale wg mnie to najlepsza karma jeśli chodzi o skład, tzn. wg mnie nie ma tu lepszej w ofercie krakvetu.
Pozdrawiam.
EWAW

09 czerwca 2007, 17:04

według tego rankingu najlepszą karmą jest orijen, patrząc na stronę producenta canidae też ma fajny skład i ma pięć gwiazdek w tym rankingu http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/ pozdrawiam
Gość

09 czerwca 2007, 21:43

. Więc nie rozumiem trochę Twojego stwierdzenia ze skład Ci nie odpowiada.
nic takiego nie napisałam :roll:
według tego rankingu najlepszą karmą jest orijen, patrząc na stronę producenta canidae też ma fajny skład i ma pięć gwiazdek w tym rankingu
NAJLEPSZYM RANKINGIEM JEST ŻOŁĄDEK PSIAKA :D :D
Awatar użytkownika
patrilla

10 czerwca 2007, 14:41

NAJLEPSZYM RANKINGIEM JEST ŻOŁĄDEK PSIAKA Very Happy Very Happy
dokaldnie jednemu pasi ta karma po której jest witalny i zdrowy innemu całkiem ta nie podejdzie wzdęcia, sraczki ... niestety czasem tak jest ze trzeba sie nagimnastykować by dobrać ... a kiedy jeszcze dochodzi dobra jakość w dobrej cenie módlmy sie o porządny żołądek naszego pupila ;)
Gość

12 czerwca 2007, 09:42

Moj pies chce jesc hills'a niestety nutra gold mu nie smakuje :roll: pojde z torbami przez tego psa hihihihiii :mrgreen: i mam do was pytanie czy moge psu na zmiane podawac HILL'S SP Canine Puppy chicken - HILL'S SP Canine Puppy Lamb & Rice czy powinnam te karmymieszac jesli chce je zmieniac i przechodzic z jednej na drugą przez kilka dni?
ODPOWIEDZ
  • Informacje